|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι μαρκα ειναι το ενυδρειο σου?μπορει να ειναι ποιο ευκολο αποτι φανταζεσαι αν κολας στο μαστορεμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλως επειδη τον θελουμε να κραταει τα "χοντρα" και τον αντικαθιστουμε οταν συντηρουμε τα φλτρα, δεν τον θελουμε για αυτη τη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να κραταει αλλα πιστευω ειναι αμελητεες σε σχεση με το σφουγγαρι γιαυτο συνηθως στιβουμε σφουγγαρι
με την ιδια λογικη και πανω σε φυτα εχουμε βακτηριδια αλλα με κλαδεμα δεν στρωνεται ενυδρειο ![]() δηλαδη αμα δεν τον αλαζαμε καθε τοσο θα μπορουσε να υποστηριξει την βιολογια ενυδρειου?αμα ειναι ετσι τσαμπα τα λεφτα που δινουμε για substrat
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι καθολου αμελητεα η ποσοτητα - καμμια σχεση με τα φυτα του παραδειγματος.
Παλια ολα σχεδον τα ενυδρεια δουλευαν με φιλτρα αερος γεματα υαλοβαμβακα (που παρεπιπτοντως δεν ειναι υαλοβαμβακας). |
|
||||
|
||||
![]()
αμα μιλαει η εμπειρια εγω τι να πω
![]() απλα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια ο υαλοβαμβακας θεωρειται ως απολυτα μηχανικο δεν εχω διαβασει πουθενα για ενυδρεια να στηριζονται μονο σαυτον σιγουρα παντως τα παντα γινονται ποιο απλα και το ιδιο καλα στο ενυδρειο αποτι τα κανουμε σημερα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκει ομως να την αφησουμε να το κανει. Αν καθε εβδομαδα εμεις πλενουμε ή αλλαζουμε το βαμβακι (υαλοβαμβακας δε ειναι σιγουρα, ασχετα αν εχουμε συνηθησει να το λεμε ετσι) πεταμε και την βιολογια που εχει μαζεψει. Γι'αυτο και δεν στηριζομαστε σε αυτο για την διατηρηση της βιολογιας μας. Αν πριν πεταξουμε το βαμβακι, το στιψουμε στα νεα υλικα σιγουρα θα παρουμε λιγο μπολι και απο αυτο. Φυσικα το πιο καλο, πλουσιο και δυνατο ειναι το μπολι απο τα πιο καλα βιολογικα υλικα (σφουγγαρια, μακαρονι, substrat κλπ).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+10000000 εισαι στρωμενος ------------------------- και αν ειχες βαλει το κομματι αυτο μεσα στο καδο σου με το σιποραξ εχεις στρωσει το ενυδρειο απο τις πρωτες μερες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 16-06-08 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το siporax το ειχα απο την αρχη εδω και εναν μηνα μεσα.
Αμμωνια δεν εχω, εβαλα αλλη μια μεγαλη ριζα και 1 ακομα ανουμπια και... εναν μονομαχο. ![]() Τον χαζευω τωρα, εχει παθει την πλακα του. ψαχνει το μερος. Ψαρακια αλλα δεν βαζω, τον μονομαχο σε αυτα τα λιτρα τον συντηρω πιο ευκολα πιστευω μιας και λογο δουλειας τους επομενους μηνες δεν θα εχω πολυ χρονο. Τον μονομαχο τον ονομασα μητσο για να εχουμε το ιδιο ονομα. ![]() Μολις βρω ψηφιακη θα σας ανεβασω φωτο να δειτε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη λοιπον
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρχοντας ο μονομαχος σε 180 λιτρα...........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Η δευτερη ριζα με παιδεψε να βουλιαξει, της εβαλα μια κοτρωνα πανω της.Μου εκανε εντυπωση γιατι και οι 2 ριζες ειναι mangroove, η πρωτη βουλιαξε αμεσως, η δευτερη δεν. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εγω θα επιφυλασσομουν να το πω χωρις να ξερω μεσα σε ποση ωρα μπλιαστηκε ποσο καθαρος ηταν ο υαλοβαμβακας και κυριως χωρις να μας πει μετρηση αμμωνιας ο φιλος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | ¶λλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |
Ενυδρειο με αμμο.Καινουργιες ΦΩΤΟ.Νεο decor ,νεες πετρες! | theodoroe | Malawi | 10 | 18-05-04 00:15 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |