|
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ζωακια σου τα βλεπω περιποιημενα και χαρουμενα τα καημενα τα ψαρακια ομως τα λυπαμαι κανε κατι κριμα ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τί "ψαράκια" ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι.......πανεμορφες οι γατουλες.........
![]()
|
|||
|
|||
![]()
γατα ειναι στη 6 φωτογραφια τη εχουν τα ψαρακια μου
|
|
||||
|
||||
![]()
εχουν οτι τα τερατακια αυτα ειδη δεν χωρανε να κουνηθουν εκει μεσα και σε λιγο ειδικα που θα μεγαλωσουν κι αλλο το ποιο πιθανο ειναι να σκασουν με φορα πανω σε κανενα τζαμι και να ''αυτοκτονησουν''
προφανως δεν το ξερες αλλα αυτα τα ψαρακια ειναι ακαταλληλα για ενυδρεια και κακως πωλουνται καθως κοιτα ποσο μεγαλα μπορουν να γινουν http://www.practicalfishkeeping.co.u...atfish-WWF.jpg σκεψου οτι τα δικα σου ειναι βρεφη ακομα...
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω δεν ηταν επιλογη μου σαν ψαρια ηταν μια βιαστικη κινηση του πατερα μου η φοτο δεν ηταν καλη πιστεψε με κινουνται αλλα οτι με ανησυχει για το μετα ναι το σκεφτομαι πολυ τη θα γινουν τα χω 4 χρονια δεν θελουν να παθουν κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μεγεθος εχουν τωρα?σε ποσα λιτρα?ειμαι σιγουρος οτι υποφερουν και τωρα...
λυπαμαι που στο λεω αλλα αν δεν εχεις σκοπο να τους φτιαξεις ενυδρειο γυρω στους 2 τονους ειναι απλα θεμα χρονου το να παθουν κατι συνηθως τραυματιζονται μεσα στο ενυδρειο αμα μεγαλωσουν πολυ η απλα παθαινουν νανισμο και πεθαινουν βασανισμενα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Ζωα μου | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 27 | 29-05-08 00:12 |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |