|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί το βρίζεις το ζωντανό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Α όχι, παρεξηγηση... Με τους φιλους μου εχω αναπτύξει οικειότητα και με αφήνουν να τους αποκαλώ όπως θέλω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά παρατηρώντας προσεκτικά δίπλα σε ένα κερατόφυλλο, είδα να κολυμπάνε 3-4 μικρά ψαράκια (γυρω στο εκατοστό). Βέβαια το πιθανότερο είναι να είναι γόνος από χρυσόψαρα, αλλά υπάρχει καποιος τροπος σε αυτη τη φάση να διαπιστώσω αν είναι κόι;
Εντύπωση μου έκανε πάντως το ότι επέζησαν.. Όσο για το φίδι, είναι πάρα πολύ φοβισμένο, με την παραμικρή κίνηση που αντιλαμβάνεται κρύβεται, δεν μπόρεσα να το φωτογραφήσω... Επιφυλλάσομαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαίνεται καλά αλλά μου μοιάζει για N.tessellata
την επόμενη φορά τρέξε κ πιάστο κ βγάλε τις φωτογραφίες σου άνετα. |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμ.. ψάχνοντας κάτι αλλο, έπεσα επανω στην παρακατω φωτο στο ιντερνετ και με εκανε να αναθεωρησω καποιες αποψεις για τον επισκεπτη μου...
![]() http://www.pbase.com/bister/image/79488731 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, τρώνε ψάρια, νομίζω στο είπα κ πριν, γι'αυτό μένουν σε νερά, για ψάρια κ αμφίβια. Αν θέλεις να το απομακρύνεις απλά πιάστο κ πήγαινέ το κάπου κοντά που να έχει λίμνη, βάλτο, νερά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|