|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και πάλι…
Νομίζω ότι για αρχή δεν θα ήθελα να μπλέξω με ιδιοκατασκευές (νομίζω). Πολύ ωραίο αυτό που προτείνεις. Το θέμα είναι ότι θα το βάλω στο σαλόνι και θέλω να είναι μαζεμένο γι’ αυτό είπα για το boyu TL-550B. Αυτό που προτείνεις από την αγγελία είναι πολύ ωραίο αλλά θα είναι συμμαζεμένο για σαλόνι….. Επίσης για το 550B δεν μπορώ να βρω τεχνικά χαρακτηριστικά…… 800 ευρώ είναι πολλά πιστεύω….για αρχή |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω το ίδιο με τον Vasilaki μάλιστα έχει και μεγαλύτερο πλάτος το δικό του που του δίνει περισσότερες επιλογές .
Η βάση ντύνεται με ξύλο και μπαίνει στο σαλόνι με ελάχιστο κόστος . Αν ο Vasilakis το πουλούσε τον Σεπτέμβριο το είχα χτυπήσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μάλλον προσανατολίζομε να πάρω το compact ενυδρείο της Boyu TL-550B. Για αρχάριο καλό είναι πιστεύω ποιο μικρό σε μήκος αλλά είναι 120 λίτρα. Εσείς τι λέτε?
|
|
||||
|
||||
![]()
1)Θα ανεβαζει ζεστη
2)Οι λαμπες που φοραει ειναι ''βασικες'' 3)Το σκιμερ σιγουρα δεν θα κανει τιποτε σπουδαιο 4)Ο κυκλοφορητης του ειναι αδυναμος Περα απο τα παραπανω , μια χαρα ενυδρειακι ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και απο εμένα.
Επειδή είμαι και γώ νέος στα reef θα σου πώ απο την πρόσφατη εμπειρία μου. Το Boyu μου έκανε και μένα ωραία εντύπωση. Στην Αθήνα έχει 375¤ με το έπιπλο. Μόλις περάσει λίγος καιρός και αρχίσεις να μαθαίνεις, θα θέλεις μεγαλύτερο. Θα θές καλύτερο skimmer(που αν αλλάξεις στο Boyu θα φαίνεται) αναβάθμιση στον φωτισμό(ιδιοκατασκευή) και θα θές και sub. Για τις θερμοκρασίες που πιάνει? Αστο. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα σχεδόν τπτ μέσα μέχρι να περάσει το καλοκαίρι και σκέφτομαι να δώσω και τα ζωντανά που έχω γιατί φτάνω και τους 29-29,5!!!! Αν ξανα ξεκινούσα τώρα? 2 λύσεις: Α) Ιδιοκατασκευή Β) Θα έπαιρνα του Βασιλάκη και με 50-60¤ θα έντυνα την βάση με ξύλο και θα ήμουν κομπλέ!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για θαλασσινό ενυδρείο | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 73 | 10-03-08 20:35 |
Αρχάρια στο θαλασσινό ενυδρείο | Katia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-09-05 08:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |
Mini Θαλασσινό Ενυδρείο | Filippos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-05-04 14:03 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |