|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα ωρέ...δεν πειράζει, λοικό είναι να έχεις κάποιες απώλειες, καινούριο ενυδρείο είναι. τους πρώτους 3 μήνες λένε δεν μπορείς να ξέρεις τους λόγους...όσο για τις άλγες, άσε και γώ τα ίδια... μόλις ανέβασα λίίίίίίγο το φωτισμό, στα καπάκια χάλασε και η παροχή δειοξειδίου και εμφανίστηκαν με την μία 3 είδη,μέσα σε 4 μέρες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ηρθανε amano shrimps. Ποσες να βαλω? Καμμια 20αρα η 15 ελεγα, γιατι ξερω οτι θες πολλες για να κανεις δουλεια. Καμμια γνωμη πανω σε αυτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εχεις μεγαλη ιχθυοφορτιση καμμια 15ρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
6 khulie και 6 tiger barbs εχω οποτε πιστευω ειμαστε καλα για 15
![]() ------------------------- Πριν λιγο εκανα λιγο μπανιστηρι τα ψαρια μεσα στη νυχτα με πολυ χαμηλο φως. Παρατηρησα οτι 2 τιγρακια ηταν κατω απο την επιφανεια και ανασαιναν γρηγορα. Αμεσως πηγε το μυαλο μου σε υπερβολικη δοση διοξειδιου. Ομως εχω τεστ μεσα (της dennerle) και μου δειχνει οτι ειμαι αρκετα χαμηλα σε διοξειδιο.... Απο την αλλη τα τιγρακια παντα ανασαινουνε γρηγορα. Τι να πω? Καμμια ιδεα κανεις? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 14-06-08 στις 00:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες την θερμοκρασία σου!
|
|||
|
|||
![]()
26 βαθμους, μεγιστο που εχω δει ποτε ειναι 28 φανταστειτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια αύξηση στην ανατάραξη τότε θα βοηθούσε να σιγουρευτείς οτι το CO2 δεν είναι το προβλημα μια και καμιά φορά τα τεστ κάνουν λάθος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-01-08 18:55 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
νεο ενυδρειο | petros | Bettas | 1 | 27-04-06 12:14 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |