|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μην το βλέπετε έτσι!Ούτε κράχτες χρειαζόμαστε ούτε διαφήμηση!Οι αγκαλιές μας (η παρέα μας εννοώ) είναι ανοιχτές για όλους (είτε μέλη του ΠΣΦΕ είτε όχι , είτε ημηδαποί είτε αλλοδαποί)!!Όποιος θέλει ας έρθει , εμείς περνάμε καλά είτε είμαστε 7 είτε 107 αρκεί να ερχόμαστε για την παρέα και όχι κακοπροαιρετα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είναι το θέμα ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παίδες τι ώρα θα ξεκινήσουμε απο Αλεξπολη την Κυριακή?Ρωτάω για Αλεξανδρούπολη ωστε να κανονίσουμε και την Κομοτηνή!
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε...ειναι το θεμα με τον αλεκο...θελει κι αυτος΄πολυ αλλα θα ξεμπερδεψει 8 μιση...κωστα τι λες κι εσυ?? εγω δεν εχω προβλημα...θα εχω κι ενα φιλο μαζι μου...
|
||||
|
||||
![]()
Αν περιμένουμε τον Αλέκο θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε απο εδώ το νωρίτερο 9!Έθεσα το ερώτημα για να μας πούν όλοι την γνώμη τους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς τελικά μάλλον δεν θα μπορέσουμε
![]() ![]() Την Παρασκευή θα ξέρω σίγουρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα θα ηταν ωραια ευκαιρια να γνωριστουμε...μακαρι να τα καταφερετε...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελατεεεεεεε η προθεσμια ληγει. ΠΟΙΟΣ αλλος τυχερος θα ερθει μαζι μας?????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στην επομενη συναντιση πιστευω να δοσω το παρων.Πιστευω δηλαδη αν εχουμε ησυχο καλοκαιρι.εγω πρεπει να παρω και απομακρινση για δραμα γιατι ειμαι και επιφυλακη την μερα που σχολαω οποτε πατε τωρα μην σας χαλασω και την μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ρε φίλε!!!
Αντώνη λέγε ποιοί είναι απο Κομοτηνή και τι ώρα να βρεθούμε!
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωρα ειπαμε στο καφε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |