|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι θεωρω οτι θα ηταν ποιο πρακτικο και ποιο ομορφο ισως(φωτο)
και καλυτερα να παρεις το σκουρο διχτυ που κυκλοφωρει αυτο ειναι πολυ χτυπητο που εβαλες σαν χρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια πολυ καλη λυση και ομορφη για σκια εχω ενα πανεμορφο φυτο που σε ενα εναμιση μηνα γινεται δεντρο 2 μετρα και. δεν ξερω ονομασια εχει σαν πλατανοφυλλα φυλλα και τα φυλα του εχουν περιπου διαμετρο 40 ποντους.ο δε κορμος γινεται σαν ενα μπρατσο και ειναι μπαμπουιδες επειδη πεσαν πολυ σποροι απο περσυ εχουν βγει πολλα και θα τα ξεπατωσω αν ενδιαφερεσαι εχω καποια στο μισο μετρο με τρια τεσσερα θα γινη οαση δεν ριχνει τα φυλλα του και καθε χρονο απο σπορο που θα βγαλει φυτευεις οσα θες
|
|
||||
|
||||
![]()
paco Βαλε καμια φωτο να το δουμε το φυτο αν ειναι καλο να το εχουμε στα υπ' οψιν.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι η ρετσινολαδιά! http://www.gardensandplants.com/gr/p...?plant_id=2731
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου lucy ετσι λεγεται απλος δε τη εχω ξαναδει πουθενα οσοτου μου δωσανε περσι τους σπορους και να. Εχω και σπορους για οποιον θελει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | panospkk | Δίσκοι | 24 | 04-03-08 19:32 |
Βοηθεια για guppy | ganisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 24-06-07 11:12 |
ερωτηση για λιμνη?? | panos kerkyra | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 04-02-07 14:59 |
Βοηθεια για ich. | vassilios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-05 11:40 |
Βοηθεια για αναγνωριση | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-04-05 19:02 |