|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας
![]() Σε ευχαριστώ πολύ Kotsis ![]() Κάπως έτσι το προόριζα καθώς πάντα μου άρεσε να κάθομαι και να χαζεύω ανάλογα θέματα σε ξένα forum ![]() dizio, Δυστυχώς είναι μια δύσκολη περίοδος τώρα και δεν έχω χρόνο για να τραβήξω και να ανεβάσω φωτογραφίες... ![]() ![]() Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ Σπύρο ![]() Το ενυδρείο λειτουργεί πάντως 2μήνες τώρα κανονικά,απλά δεν έχει ακόμα την τελική σύνθεση από άποψη κατοίκων...Μένουν να μπούν ακόμα αρκετοί pleco καθώς και ένα μεγάλο κοπάδι Copella compta το οποίο δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να βρώ...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |