|
|
||||
|
||||
![]()
Οι κοινες λαμπες φθοριου σε συνδιασμο με ηλεκτρονικο μπαλαστ θεωρουνται ηδη οικονομικες (σε σχεση με τις πυρακτωσεως). Μια επιπλεον βελτιωση στην αποδοση υπαρχει αν χρησιμοποιηθουν T5/ power compact..
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως για χαμηλης συντηρησης φυτεμενα, και ενυδρεια με λιγα ή καθολου φυτα, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως γιατί θες και λίγες άλγες? (Ανάλογα και τι φιλοξενείς βέβαια).
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω τετοιο προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο λογος που το σκεφτομαι και εγω ειναι γιατι δεν θελω καθολου φυτα και τα μονα ψαρια που θα βρισκονται μεσα θα ειναι κιχλιδες
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το κιχλίδες είναι λίγο ατυχές αλλά από την άλλη εφόσον δεν θες φυτά και σύμφωνα με τον Τόλη δεν έχει πρόβλημα με άλγες τότε μια δοκιμή είναι καλό να την κάνεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοω οτι δεν θα βρισκονται ψαρια με διαφορετικες απαιτησεις αλλα μονο malawi και δεν θα υπαρχουν φυτα για να εχουν ιδιαιτερες αναγκες
Η αναλογια watt / lt ποια ειναι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπτηρες φθοριου 70 εκ. | gaia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-01-05 21:47 |