|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλυτερα να τα δωσεις τωρα και να διαμορφωσεις εναν καταλληλο πληθυσμο..παρα να δεθεις αργοτερα ακομη περισσοτερο μαζι τους αλλα και αυτα να μην αισθανονται ανετα μεχρι τοτε...εξαλλου κι εσυ δε θα ηθελες να δεις το ενυδρειο σου σε μια τελικη (οσο τελικη γινεται) μορφη?? ποιο το νοημα να τα κρατησεις μερικους μηνες ακομη??
|
|||
|
|||
![]()
Τι μου προτείνετε να βάλω τελικά σε αυτα τα λίτρα μαζί με τα ραμιρεζι και τον pleco;θα τα δώσω τα σκαλαρια πριν φύγω για διακοπές (σε 2 βδομάδες) κ θα βάλω νέα ψάρια όταν γυρίσω.μένω κορυδαλλό δίπλα στο γήπεδο της προοδευτικής.οποίος ενδιαφέρεται κ νομίζει ότι ξέρει να τα περιποιηθεί του τα χαρίζω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι ρleco είναι.εχω φωτό του παραπάνω.που μπορώ να βάλω αγγελία;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν την προσεξα πιο πριν......gibbiceps πρεπει να ειναι....μαλλον θα πρεπει να τον αποχωριστεις και αυτον....τερατακι θα γινει.....οσο για την αγγελια πατα εδω
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=26 και πανω αριστερα εκει που λεει new thread.......
|
||||
|
||||
![]()
και μένα μου άρεσε το ενυδρείο σου εκτός βέβαια απο τον παρθενώνα που σου είπαν και πιο πάνω τα παιδια,μπορείς να το κάνεις και καλύτερο με κάποιες μικρές αλλαγές στο χέρι σου είναι, καλή συνέχεια και μπράβο για τη προσπάθεια σου!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου | BLACK EAGLE.. | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 23-03-08 21:39 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | Gregoris | Fish Only | 19 | 18-02-08 22:42 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |
το ενυδρειο μου | Vasilis | Reef | 9 | 20-05-06 09:23 |