|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω κι εγώ
Πάντως το δεύτερο νομίζω είναι καλύτερο όχι για μεσογειακό αλλά γενικά σαν ενυδρείο. Το πρώτο είναι πολύ στενο. Μπορείς να τα κάνεις μόνο με γαριδούλες και καβουράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα σου προτεινω το δευτερο.......με λιγα πραματακια μεσα ......
αν χρειαστεις βοηθεια στο υποβρυχιο υλικο μιλαμε
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες αφού πρόκειται για Μεσογειακό, ας μιλήσουμε έτσι κι αλλιώς........
Να ξέρω και εγώ τι θα κάνω όταν έρθει η ώρα........... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρχιζω να αγοραζω εξοπλισμο.ακουω προτασεις για αυτα τα 60 λιτρα.
εννωειτε το ενυδρειο θα εχει μονο γαριδες καβουρακια,ερμιτες και καμοια σαλιαρα ή αλλο μικρο πετροψαρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ είμαι ΟΛΟ ΑΥΤΙΑ........... (και μάτια εδώ που τα λέμε......)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας πρωτου το ξεκινησεις σκεψου τη ψυξη λογω ζεστης.Αν εχεις καποιο δωματιο που να μη ξεπερναει τους 25 βαθμους θα ηταν ιδανικο.Τωρα τις αλλαγες νερου μπορεις να τις κανεις απτη θαλασσα απο καποιο πολυ καθαρο σημειο.Απο εξοπλισμο δες καποιο μικρο σκιμερ.Για τα λιτρα αυτα νομιζω θα πας σε κρεμαστο.Τωρα για το βραχο της μεσογειου λενε εχει μεγαλη πυκνοτητα.Γιαυτο το λογο εγω θα αγοραζα νεκρο τροπικο βραχο που ειναι πιο πορωδης και θα τον χρησιμοποιουσα για βαση και απο πανω θα εβαζα καποιο μεσογειακο βραχο με μπολικη ζωη πανω του!Αμμο επισης θα χρησιμοποιουσα τροπικο.Θα χρειαστεις σιγουρα αρκετες αντλιες για να κανεις καλη εσωτερικη κυκλοφορεια.Απο φωτισμο τωρα αναλογα με το τι ζωντανα σκεφτεσαι.
Τωρα στα 60λιτρα λιγα πραγματα...Κανα σαλιγκαρακι...καμια γαριδουλα...ισως και κανα ψαρακι που μενει μικρο.Αλλα γενικα περιοριζεσαι πολυ.Διαβαστε το λινκ αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23562 και θα βγαλετε καλυτερα συμπερασματα
|
|||
|
|||
![]()
το διαβασα.ποιο chiller ειναι φθηνο και κανει για 60 λιτρα;;;τι skimmer να βαλω στα 60 λιτρα;;;να κανω sump συμφερει;;;
αν κανω sump αυτη η skimmer κανει;;;http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%20Miniflotor/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RΙΟ-180 Εξοπλισμο για μεσογειακο | Μικρος | Μεσογειακό | 97 | 22-06-10 14:51 |
νεο ενυδρειο | monomaxos_lover | Bettas | 14 | 06-12-06 20:15 |
νεο σαλιγκαρακι???? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-06 13:29 |
Νεο Ενυδρειο | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 19-11-05 00:49 |