|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο αυτό που καθαρίζει την άλγη ποιο είναι?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!! ψαχνωντας βρηκα οτι το ενα απλο φιλτρο που βαζουμε στο νερο του σπιτιου αφερει την αλγη του νερου..
δειτε εδω... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../ParNendos.htm δειτε την διαφορα στις φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
Μου θυμίζει λίγο τα φίλτρα που έχουν οι ψύκτες νερού σε διάφορες υπηρεσίες.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!!
παιδια το εχω βαλει το φιλτρο απο χθες και εχει αρχισει να φενεται η διαφορα... ![]() ![]() ομως απο χθες εχω καθαρισει το φιλτρο 2 φορες επιδη ειχε γινει πρασινο... δεν ειχε μειωθει η κυκλοφορια αλλα το εκανα για να εχω καλητερα αποτελεσματα...και οντως εχει ![]() ![]() σε λιγο που θα μπει και το φιλτρο με τον μεγαλο κυκλοφοριτη πιστευω οτι το νερο θα γινει κρυσταλλινο... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για λιμνη | asteris_veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 31-08-08 17:44 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
πατεντα με μπαταρια για φιλτρο σε λιμνη χωρις χρηση ρευματος!!! | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 7 | 28-04-08 17:55 |
απορια για φιλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 12:22 |
ερωτηση για λιμνη?? | panos kerkyra | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 04-02-07 14:59 |