|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ητανε λιγο περιεργη η συνταξη αλλα ως προς το τι νερο θελουν οι δισκοι
![]() το οτι ειναι ειναι κιχλιδες σαφες ηταν ![]() παιχνιδακια του γραπτου λογου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν ηρθες......? Μαζευτηκαμε αρκετοι.......
Εχεις σκεφτει τι ψαρια θα βαλεις μεσα ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αστα να παναι δουλευα αργα μεχρι χθες το βραδι.οι προτες κινισεις γνοριμιας γιναναι. στην επομενη σηναντιση θα ειμαι και εγω εκει.................. τωρα για τα ψαρακια αν και ειναι το προτομου ενιδριο θα βαλω 2 καρχαριακια 2 σαλαμανδρες και 2 που ειναι κατι σαν χελι νομιζω πως μου το ειπαν (μαυρο δρακο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια εννοεις ....καρχαριακια ? http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
Στα λίτρα σου δεν μπαινει κανενα καρχαριακι..... Δες λιγο τα προφιλ των ψαριων πριν τα βαλεις μεσα στο ενυδρειο...... Το παραπανω λινκ θα σε βοηθησει να αποφύγεις πολλα λαθη για τα οποια θα μετανιωνεις μετα..... |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που θα τα αγορασω ειναι μικρα.
αυτα μου ειπαν οτι σε 1 χρωνο παιρνουν το μεγεθος ολο. μακαρη να φτασουν εκει και θα τους παρω ολοκληρη πισινα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσα λίτρα είπαμε ότι είναι το ενυδρείο????? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζω εισαι σε λαθος δρομο με το συνδυασμο που πας να κανεις και σιγουρα θα βαλεις και αλλα.......... μη βιαζεσαι ριξε μια ματια για τα ειδη των ψαριων ανα περιοχη πχ θελεις ψαρια απο αφρικη αμερικη ασια ....???? ψαξε λιγο οσο αφορα την ερωτηση σου για αφρικανικες κιχλιδες μπορεις να βαλεις καποιες πετρες απο εξω αφου τις πλενεις με αφθονο νερακι ------------------------- Παράθεση:
λιγα τα λιτρα σου για τον αριθμο ψαριων που φανταζεσαι επισης επρεπε να στρωσεις το ενυδρειο σου χωρις χρυσοψαρα ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 07-06-08 στις 10:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το εστρωσα χωρις χρισοψαρα μονο με χημικα.
τα χρυσοψαρα τα εβαλα χθες. τωρα για τα φωτα πωσες ωρες πρεπει να αναβουν; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα κρατήσεις τα χρυσόψαρα ;
Γιατί τα έβαλες μέσα ; |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει μωρέ, ένα κόμα έλειπε πριν από το όπως.............
![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Ωπ, μόλις είδα ότι το κόμα τοποθετήθηκε.................. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε να ειναι ποιο σωστο και γιαυτους που θα το διαβασουν καποια στιγμη αργοτερα σε ενα μηνα η σε ενα χρονο μιας και τα ποστ δεν τα διαβαζει ο κοσμος μονο την ωρα που γραφονται οποτε τα οποια λαθη πρεπει να διορθωνονται νομιζω
αυτος ηταν και ο λογος που μπηκε το , υστερα φιλε sotiris7
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει ρε συ, πλάκα κάνουμε............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το πειρα προσωπικα προς θεου καμια παρεξηγηση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι καινούργιος εδώ και πιθανόν να μην έχετε καταλάβει τον τρόπο γραφής μου.
Τις περισσότερες φορές απλώς κάνω πλάκα Κωστή (εκτός και αν Κώστα λένε το ψάρι της φωτό). ![]() Για να παρεξηγηθώ εγώ αδερφέ, πρέπει να μου βρίσεις το σπίτι........ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοσμιτικες πετρες | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-03-07 21:13 |
πετρες.......????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 6 | 24-02-07 01:25 |
Πετρες καρυστου. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-10-06 22:41 |
ΠΕΤΡΕΣ | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-04 20:08 |