|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι καλέ, γιατί να σε βρίσω?
![]() Κατ'αρχήν, είναι πολλά παιδιά εδώ από Χανιά, οπότε μπορούν να πουν τι περίπου τιμές έχει το νερό του δικτύου στην πόλη, για να επιβεβαιώσουν ή όχι τις μετρήσεις σου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι GH/KH δεν κατεβαίνουν αν δε χρησιμοποιήσεις νερό από αντίστροφη όσμωση, ή απιονισμένο νερό, ή τύρφη (που και με την τύρφη δεν κατεβαίνουν τόσο πολύ..) Το να ανέβουν είναι ευκολότερο, αν έχεις μέσα στο ενυδρείο σου ασβεστολιθικές πέτρες, ή χαλίκι, ή γενικότερα υλικά που να απελευθερώνουν άλατα.. Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς σωστά τα τεστάκια?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ρε γαμώτο μου...............
Τα έκανα προσεκτικά τα τεστ και μάλιστα δύο φορές. Όσο για την όσμωση, καλό θα ήταν βέβαια να την τοποθετήσω και να σταματήσω να την κοιτάω................ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι δεν κανεις καλα με τα τεστ.....!!!
Νερο βρυσης Χανια ph 7.6 GH 8 KH 5...... Mετρημενο απο πολλους χομπιστες και με διαφορετικα τεστ..... Το ph 6 ουτε για αστειο στα Χανια. ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι όμως............. τόσο μου βγαίνει το ρημάδι............... στο ένα εκ των ενυδρείων
Μου φαίνεται ότι πρέπει να κεράσω εγώ πρώτος καφέ, και να το μετρήσουμε παρέα....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που ησουν σημερα ?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15326&page=7 Μεχρι τωρα πιναμε μπυρες...... ![]() Τότε τα τεστ σου ειναι χαλασμενα..... Σιγουρα δεν βαζεις τιποτα προσθετα ? Μηπως βαζεις τυρφη? Πάντως τετοιες τιμες δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις στα Χανια.... Σε ποια περιοχη μενεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου ρε γαμώτο μου.............. το έχασα...............
![]() Στις καλύβες μένω. Τώρα όσο για τα τεστ, τι να σου πω. Μόλις σήμερα τα πήρα, και μου φαίνεται πολύ παράξενο να είναι χαλασμένα. Αύριο πρωί πρωί (όταν ξυπνήσω εννοώ ![]() Υ.Γ. Πάντως αν κάνετε κέφι, κερνάω καφέ, μπύρες, τσικουδιά ή ότι άλλο γουστάρετε (μαζί βέβαια με τον απαραίτητο μεζέ) αύριο και τα λέμε και από κοντά. ------------------------- Να λοιπόν και οι καινούργιες σημερινές μετρήσεις.............. ΡΗ / GH / ΚΗ........... Στο 280 λίτρων: 6,6 / 4 / 3 ( να πω ότι από χθες έχω βάλει άλλο ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου που προς το παρόν επιπλέει οπότε γι αυτό φαντάζομαι ότι η γενική σκληρότητα έχει πέσει κατά μία μονάδα. Στο 200 λίτρων: 6,8 / 17 / 2 Στο 120 λίτρων: 6 / 10 / 2 Επίσης μέτρησα και το μικρό που έχω και τώρα μεγαλώνουν κάτι ξιφοφόροι εκεί μέσα. Είναι στα 55 λίτρα και οι μετρήσεις είναι: 7,5 / 11 / 5 Το πιο κουφό από όλα είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε κάποιο ενυδρείο για να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση οι μετρήσεις............... Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι γίνεται................. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 07-06-08 στις 12:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως οταν εξατμιζεται το νερο συμπληρωνεις? Γενικοτερα περιεγραψε μας ακριβως τι αλλαγες νερου κανεις και καθε ποτε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι φιλικα ρε παιδια;;;; | μελινακι | Ζωοτόκα | 10 | 22-01-08 21:34 |
ρε παιδια ξερει κανεις? | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-11-07 00:46 |
πως καλιμπραρετε ρε παιδια? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-07-07 09:19 |
τι εγινε ρε παιδια...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-04-06 00:38 |
Πολυ Σκαψιμο Ρε Παιδια | pchrisovergis | Malawi | 1 | 12-01-06 07:33 |