|
|
||||
|
||||
![]()
To 54αρι ειναι οτι πρεπει για μενα.Αν το πετυχετε πουθενά εδω ειμαι εγώ.Αθηνα Θεσσαλονικη οπουδηποτε.Αλεξανδρουπολη θα ρωτησω μηπως το εχει αλλα χλωμο το βλεπω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη Θεσσαλονίκη είχε και μεγάλα και μικρά. Στα μεγάλα μου έκανε εντύπωση που είχε επώνυμο εσωτ. φίλτρο (δεν θυμάμαι μάρκα) και όχι το παλαιότερο κολλητό που έχω δει σε καρφουρίσιο.
|
|||
|
|||
![]()
-Hydor θα ηταν μαλλον...
Θυμασαι τιμες στο 56αρι,120αρι?
|
||||
|
||||
![]()
To μεγάλο 149Ε με βάση.
Το μικρό νομίζω 79Ε
|
||||
|
||||
![]()
To μικρο ειχε και βαση?Εγω πηρα 149 αυτο των 100 λιτρων με βαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μικρό δεν είδα να έχει βάση. (Αν είχε θα το "χτυπούσα")
|
||||
|
||||
![]()
Οι τιμές είναι 99% αυτές που λέει ο lion. Στο Καρφούρ της Μενεμένης (city gate) Σίγουρα υπάρχουν και τα 2. Δούλευα πριν μια βδομάδα εκεί και είχα δει μπόλικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα στο μυαλο μου τα 50 ευρω που μου ειχες πει για το 54αρι.Ωστοσο 80 ευρω ειναι πολλά.Ασε που δεν εχω και χωρο!Εκτος αν κοιμαμαι αγκαλια!Μπηκα σε σκεψεις με το τελευταιο συμβαν με το κριμπ και έλεγα οτι καλό θα ηταν να εχω ενα καβατζα.Ωστοσο επειδη ψαχνομουν και πριν παρω αυτο που εχω τωρα ημουν περιεργος αν υπαρχουν σε τετοιες τιμες ακομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς οι τιμές 50 και 100 που ήταν μέχρι πριν λίγο ήταν απλά προσφορές για κάποιο καιρό (μήνα; παραπάνω; δεν ξέρω). Ήταν να πάρω κι τότε κι εγώ για πρώτο ενυδρείο, αλλά πήρα ενός φίλου συγχομπίστα. Τώρα που θέλησα... 5ο ενυδρείο πήγαν όλα κάμποσα ευρά πάνω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|