|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oscar και κιχλιδες μαζί κάνουν;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο τα παπαγαλόψαρα λες να αφιρέσω δηλαδή;και να αλλαξω τον στολισμο να τον κανω λίγο πιο απλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω μια απορία.....τόσα χρώμματα δεν σε ζαλίζουν?
εγώ μια φορά είδα την φώτο καιμου έγινε το κεφαλι καζανι! Στην θέση σου θα το ξέστηνα και θα το έφτιαχνα από την αρχή με ΦΥΣΙΚΑ πράγματα! Τα πλαστικά , τα ψεύτικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ! |
|
||||
|
||||
![]()
εφ'οσον σου αρεσουν τα πολυχρωμα ψαρια και ειναι λογικο,γιατι δεν βαζεις κιχλιδες ανατολικης αφρικης(αφρικανες)υπαρχει και η αναλογη κατηγορια στο φορουμ για να βρεις πληροφοριες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισςως να το αδικει και η φωτο.Από κοντά ειναι μια χαρά.Οσο για τα αληθινα φυτα και εμένα μου αρέσουν αλλα δεν ξέρω πως να τ χειριστώ και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και προκαλέσω ζημιά στα ψάρια.
------------------------- Μόνο κιχλίδες λες ε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BECRIS : 04-06-08 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν αυτα που εχεις στο ενυδρειο σου τα εριχνες στην κοιτη ενος ποταμου θα θεωρουνταν μολυνση,αρα,δεν ειναι μια χαρα ουτε απο φωτογραφια ουτε απο κοντα.το χομπυ εχει ως σκοπο το ενυδρειο να ειναι οσο πιο φυσικο γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στείλε μια δικη σου φωτο να δω σε τι φυσικο περιβαλλον ζουν τα δικα σου ψάρια για να καταλάβω γιατι ετσι δεν μπορω να καταλαβω ποσο κακο κανω στο περιβαλλον.
------------------------- Βασικα ποιές είναι οι πιο όμορφεσ κικλίδες; ------------------------- Δεν με νοιάζει ιδιεταιρα το πόσες θα βάλω απλά θέλω να ειναι όμορφες και πολύχρωμες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BECRIS : 04-06-08 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει χιλιάδες είδη κιχλίδων....από όλα τα μέρη του κόσμου.
Εσύ τι θέλεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι αλλο θες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ωραιοτερο χρωμα | vagosg | Δίσκοι | 49 | 03-02-08 21:52 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα λαμπας φωτισμου | hoby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-10-05 08:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |