|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!!! Εγώ έκανα το σύστημα diy αλλά δέν μου έβαζε μέσα φυσαλίδες παρα μόνο όταν κουνούσα το μπουκάλι και έτσι πήρα τις ταμπλέτες.Για την ώρα είμαι μία χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον θα δοκιμασω μεσα στην προσεχη εβδομαδα να φτιαξω diy co2 αλλα εχω 3 αποριες.Α)το σωληνακι που θα ειναι μεσα στο μπουκαλι θα ειναι μεχρι τον πατο του μπουκαλιου η θα ειναι ακριβως κατω απο το καπακι δεν θα ακουμπαει το μειγμα δηλαδη?Β)το σωληνακι που θα καταληγει στο ενυδρειο λεει πρεπει να μπει στην εισοδο του φιλτρου.Το δικο μου φιλτρο ειναι στυλ καρφουρ εσωτερικο δηλαδη ο κυκλοφοριτης ειναι μεσα στο κουτι και κατω κατω που ακριβως θα πρεπει να το (βαλω - στερεωσω?) το σωληνακι?Γ)οταν τελικα βαλω το σωληνακι εκει που μου πειτε τι θα πρεπει να περιμενω να δω να βγαινουν φουσκαλες η κατι παρομοιο??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή επιτυχία.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ οταν εχω νεα θα επανελθω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
η αεροπετρα δεν θα κανει τιποτα βαλε το σωληνακι στην εισοδο του κυκλοφορητη αλλιως πρεπει να ακολουθησεις κατι αλλο για διαχυση αλλα μια χαρα μπαινει
|
||||
|
||||
![]()
Ο κυκλοφοριτης φαντασου ειναι στον πατο του φιλτρου οποτε βαζω το σωληνακι ακριβως απο κατω απο τον κυκλοφοριτη?ειναι δηλαδη σαν να ρουφαει απο το σωληνακι το διοξειδιο??
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Απολλωνα , εγω αγορασα για διαχυση ενα εσωτερικο φιλτρακι Dolpin με συστημα venturi και πανω σε αυτο συνδεσα το σωληνακι του diy CO2. Κοστος 7,50 ευρω και εχω και την ασφαλεια ενος δευτερου φιλτρου, εστω και μικρου.Οι φυσαλιδες το εχω στρεψει ωστε να παγιδευονται κατω απο την κοντρα του ενυδρειου και ετσι επιτυγχανω πολυ καλη διαχυση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|