|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, οταν τελειωσει και λειτουργησει αυτο το πλεκοενυδρειο, θα τριβουμε τα ματια μας.
![]() Εγω θελω να μπω μεσα απο τωρα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() παρακολουθω απο την αρχη το θεμα και ολο το στησιμο που εχεις κανει Κωστα και πραγματικα σου αξιζουν συγχαρητηρια και για την υπομονη σου και για τον σχεδιασμο σου.. τα "ψαρακια" σου θα ειναι πραγματικα ευτυχισμενα.. με το καλο και ολοκληρωμενο με τους κατοικους του.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχμ,....,νομίζω ότι είναι ήδη ολοκληρωμένο με τους κατοίκους του....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητηρια μου πολυ ομορφη και μελετημενη δουλεια.Εχω καποιους ενδιασμους-αποριες.
1.Οι αντλιες που ειναι εκτος νερου οταν κοπει το ρευμα και ξαναερθει θα ξαναμπορεσουν να ανεβασουν το νερο, ή θα παρουν αερα? 2.Οι εσωτερικοι σωληνες pvc κακως κολληθηκαν.Στο μελλον μπορει να θελεις να πουλησεις το ενυδρειο και να χρειαστει να τους βγαλεις. 3.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερβολικο ο σωληνας για τροφιμα καθως ακομα και σε πιο ευαισθητα συστηματα (reef πχ) το απλο pvc ειναι οκ.Εξαλλου εχεις βαλει pvc και μεσα στο ενυδρειο. 4.Δεν μου αρεσει που θα φενεται η σταθμη 5.Δεν μου αρεσουν οι σπηλιες.Χαλανε ολη την ομορφια και φυσικοτητα του τοπιου. Εσυ εισαι ομως το αφεντικο εδω, εγω σου λεω απλα τι γνωμη μου αν ειχα ενα τετοιο setup.Καλη συνεχεια με το τερας!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας
![]() Σε ευχαριστώ πολύ Kotsis ![]() Κάπως έτσι το προόριζα καθώς πάντα μου άρεσε να κάθομαι και να χαζεύω ανάλογα θέματα σε ξένα forum ![]() dizio, Δυστυχώς είναι μια δύσκολη περίοδος τώρα και δεν έχω χρόνο για να τραβήξω και να ανεβάσω φωτογραφίες... ![]() ![]() Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ Σπύρο ![]() Το ενυδρείο λειτουργεί πάντως 2μήνες τώρα κανονικά,απλά δεν έχει ακόμα την τελική σύνθεση από άποψη κατοίκων...Μένουν να μπούν ακόμα αρκετοί pleco καθώς και ένα μεγάλο κοπάδι Copella compta το οποίο δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να βρώ...
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη
![]() Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια ![]() Το ενυδρειο πράγματι τους αρέσει πολύ και οι συνθήκες διατηρούνται τόσο καλές που ακόμα και ένας σοβαρός τραυματισμός που συνέβη σε έναν pleco μου έφτιαξε από μόνος του χωρίς να χρειαστεί κάποιο φάρμακο για να μην μολυνθεί η πληγή(όλη του η δεξιά πλευρά του αρσενικού Hemiancistrus subviridis μου έγινε πληγή από τον L190 μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο ![]() Δεν υπάρχουν αντλίες εκτός νερού...Ποιές λές;Όλες είναι πάντα βυθισμένες...Μόνο στίς αλλαγές νερού βγαίνουν έξω... Όσο για το κόλλημα των pvc,για φαντάσου κάτι να γινόταν και καταλάθως να ξεθαβόταν το δίκτυο από pvc...Μετά πως το ξαναβάζουμε στη θέση του; Σε αυτό το ενυδρείο δούλεψα με τη μονιμότητα υπόψη...Είναι ένα μεγάλο ενυδρείο και αφιέρωσα πολύ χρόνο και χρήμα για το στήσιμό του και ευελπιστώ πως δεν θα χρειαστεί ποτέ να το πουλήσω...Και το δίκτυο από pvc στην ουσία είναι το τελευταίο που θα χρειαζόταν να έβγαζα,οι πέτρες θα ήταν οι πρώτες και είναι και αυτές κολλημμένες...Οπότε λίγος extra κόπος δεν είναι τίποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ο σωλήνας για τρόφιμα pvc είναι...
![]() ![]() ![]() Στο 4ο δεν μπορώ να πω κάτι...Είναι απλά θέμα γούστου...Προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω και πάνω από τη στάθμη του νερού και σκοπεύω να το φυτέψω καλά σε αυτή τη ζώνη εναλλαγής.Ήδη από τώρα το Hydrocotyle leucocephala που είχα στερεώσει στα ξύλα μέσα στο νερό,έχει βγεί έξω και έχει καλύψει μεγάλο μέρος των ξύλων και αναπτύσεται ταχύτατα φτιάχνοντας πιο σκληρούς ροζ βλαστούς με πολλές διακλαδώσει και ωραία φύλλα με τριχωτό στέλεχος...Επίσης με τις ρίζες του έχει στερεωθεί γερά πάνω στα ξύλα και πολλές από αυτές κρέμωνται από τα ξύλα και φτάνουν στο νερό...Η moss τα πάει άψογα επίσης στη μεταβατική ζώνη και διάφορα νεαρά φυτά άγνωστης προέλευσης βγαίνουν από μέσα της...Αυτά μου αρέσουν και έχω χαμηλά τη στάθμη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |