|
|
|||
|
|||
![]()
Σε όλα τα ψάρια ανεξερέτως πρέπει να κάνεις καλή προσαρμογή είτε αυτή γίνεται σε ξεχωριστό δοχείο είτε με το σακουλάκι στο ενυδρείο.
Τώρα σε ρωτάω εγώ...πως θα βρεις ζευγάρι baryancistrus L81 ή pecoltia vittata και πόσα είσαι πρόθυμος να δώσεις για αυτά? Τα όττο είναι αευαίσθητα ψάρια επειδή είναι wild caught...(αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό...) Χαίρομαι που κατέληξες σε μία σύνθεση επιτέλους! Θα πρέπει όμως αφού θα ασχοληθείς με νοτιοαμερικάνικα ψαράκια να έχεις μαλακό και όξινο νεράκι με την χρήση τύρφης στο ενυδρείο και στην προετοιμασία νερού. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά!
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις τελειώσω την βάση και το βαλω σπίτι μου αρχίζει στρώσει και θα στρώσω με αμμωνία.Φίλτρο θα πάρω ένα μεγαλύτερο το 2215 γιατί διάβασα πως τα είδη που θα βάλω θέλουν πιο δυνατή ροή.Το φίλτρο του 120λιτρο θα το βάλω στο 96λιτρο αφού θα είναι λίγο πιο αποδοτικό.
------------------------- Kατι άσχετο:Τι διαφορά έχει ένας κυκλοφριτής απο ένα φίλτρο;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 04-06-08 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο κυκλοφορητης παιρνει νερο απο την εισοδο και το βγαζει απο την εξοδο...μετακινει νερο μονο δε κανει κατι αλλο....
αντιθετα το φιλτρο ειναι το ολοκληρωμενο συστημα που εχει και κυκλοφορητη για να αναγκαζει το νερο να περνα απο τον καδο με τα υλικα φιλτρανσης και να "καθαριζει" το νερο..
|
||||
|
||||
![]()
Tώρα θα κάνω αλλαγή.Επειδή θα βάλω το ψιλό χαλίκι να βγάλω τα φυτά και να τα βάλω σε εναν καθαρό κουβά και να τα αφήσω μέχρι να τελειώσω την αλλαγή υποστρόματος;Θα βάλω για βοήθεια και το φίλτρο του 120λιτρου για να έχω καλύτερο φιλτράρισμα.
|
||||
|
||||
![]()
η να τα βαλεις σε δοχειο κλειστο η αν τα βαλεις σε κουβα να εχεις και νερο μεσα....ετσι η αλλιως δε πρεπει να στεγνωσουν..επειδη θα σου παρει μαλλον ωρες μεχρι να αλλαξεις το χαλικι....εγω τα κλαδεματα τα διατηρω σε λεκανη με νερο ενυδρειου
|
|