|
|
|||
|
|||
![]()
Υπερβολικά είναι τα ψάρια?στα pet shop μου λένε οτι μπορούν να μπούν μέχρι 10-12.Μέχρι πόσα μπορώ να βάλω?Αλλαγές κάνω κάθε 15 μέρες το 1/3 σχεδόν του νερού και βάζω αντιχλώριο και βακτήρια και 2 μέρες πρίν την αλλαγή καθαρίζω το φίλτρο σε νερό ενυδρείο.Η θερμοκρασία ειναι 26-27C και έχω βάλει σωληνάκι για οξυγόνο.Αυτά!Σωστά τα κάνω?Για τέστ δεν μου έχουν πεί τπτ και δεν έχω κάνει(τι τέστ και κάθε πότε πρέπει?).Ακόμα θέλω να σε ρωτήσω η σκούπα βυθού είναι απαραίτητη?thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
Mια καλη λυση και ευκαιρια ειναι να πας εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....972#post268972 και θα σε κατατοπισουν τα παιδια πληρως και θα γνωριστητε κιολας. Και πληροφοριες απο πρωτο χερι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι με το κομματι παει...π.χ. δεκα νεον η δεκα δισκους η δεκα πανγκασιους...η δεκα πλεκο....
μην παρεξηγηθεις...δε κοροιδευω εσενα αλλα τα πετσοπ που καθοδηγουν με αυτο τον τροπο... η πιο καλη κινηση ειναι μαλλον του αντωνη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ θα χαρουμε να ερθεις στην παρεα μας..... Δες στο λινκ του Αντωνη που θα παμε αυτην την Παρασκευή και ελα να τα πουμε και απο κοντα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ`ευχαριστώ φίλε.αυτή την περίοδο δεν ξέρω γιατί σπουδάζω Ηράκλειο και δίνω συνέχεια.Αλλά θα το έχω υπόψην μου το λινκ για το καλοκαίρι που θα είμαι Χανιά.Καλό βράδυ σε όλους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά Celestial Pearl | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-04-08 20:23 |
Celestial Pearl Danio | Iann_is | ¶λλα ψάρια Ασίας | 11 | 27-02-08 16:06 |
Pearl Gourami | drakoulis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 24-01-06 10:07 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |