|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ελα ντε πολυ σωστος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() χα χα...η πιο σωστη απαντηση που εχω διαβασει εδω μεσα!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ρε παιδια ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορουμε να το κανουμε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά για τη λύση με τα ανεμιστηράκια πως ακριβώς γίνεται?Ανεμιστηράκι και τροφοδοτικό χρειάζεται η και κατι αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις!
Μπορείς να βάλεις και μειωτήρα στροφών π.χ. ε και κάπως να το στερεώσεις γιατί υποβρύχια δεν κάνει δουλειά ούτε και δουλεύει (παίζεις με 12 volt ε?)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω (25 χρονια καπνιστης) ετσι ελεγα και ειχα προσπαθησει και δυο φορες με αποτελεσμα παταγωδη αποτυχια. Αλλα τελικα το εκοψα Ειχα βοηθεια ομως ![]() Τσιροτα νικοτινης και δικη μου "συνταγη" αποτοξινωσης. Το εκοψα σε ενα μηνα. ![]() Συμπτωση: 4 μηνες μετα το κοψιμο του τσιγαρου αρχισα να ασχολουμαι με τα ενυδρεια. Μηπως ηταν γραφτο? ![]() Μεγαλες αλλαγες στη ζωη μου. ![]() Να λοιπον μια ακομα δικαιολογια για κοψιμο του τσιγαρου. Ααα και οταν σου λεει η γυναικα σου ![]() ![]() Θα απαντας : "πες οτι τα χαλαγα σε τσιγαρα, τι προτιμας?"¨ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
paidia ...epeidh exo shmantiko provlhma me th 8ermokrasia exo kleisei 8ermostath kai exo valei anemisthra epitrapezio apo to proi ...na katevei h 8ermokrasia apo 29 (!) ...an uparksei ais8hth meiosh o 8ermostaths prepei na epanaleitourghsei ..h na meinei kleistos (!) gia olo to kalokairi?...giati den vlepo na peftei h 8ermokrasia sto saloni mou ...eleipsei klimatistikou!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε γραψε στα ελληνικα γιατι μου βγηκαν τα ματια
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη νερου | kill_bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-08 19:40 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |