|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θα κατεβεί κάτω το φίλτρο τα καλώδια δεν θα είναι μεσα στο νερό;
Θα βάλω αρκετά φυτά.Να σας πω πως μετά το καλοκαίρι(Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη)θα τους κάνω μια αλλαγή στο σπίτι τους αφού θα τα βάλω σε 2 54αρια που θα έχει ο αδελφός μου στο σπίτι του.Με κέρδισαν τα βιοτοπικά tanganyika.
|
||||
|
||||
![]() Διάβασμα όμως! Καλό διάβασμα και για πραγματικές απορίες πόσταρε και ζήτα βοήθεια! ΄ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχεις ενυδρείο με σκυλιά????
![]() ![]() (πλακίτσα,μην θιχτείς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοινωνικό = κοινωνία, κυνωνικό-κύων = σκύλος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω αυριο φωτο με τα φυτά του Πάνου(ευχαριστώ πολυ που θα μου τα στείλεις).Ετοίμασα και τη σύνθεση του 120λιτρου βιοτοπικό με πολλά ξυλα και με χαμηλό φωτισμό να η ψαροσύνθεση: (6) Cardinal Tetra - Paracheirodon axelrodi (6) Rummy Nose Tetra - Hemigrammus bleheri (Pair) Cupid Cichlid - Biotodoma cupido (Pair) German Blue Ram - Mikrogeophagus ramirezi (3) Otto Cat - Otocinclus sp. (Pair) Butterfly Pleco - Dekeyseria sp. (L052) (2) Clown Pleco - Panaque maccus (1) Hypancistrus inspector - L201 (1) False Clown Pleco - Peckoltia sp. (L147) (1) Common Bushy Nose - Ancistrus sp.(3) (1) Gold Spot Bushy Nose - Ancistrus sp.(3)
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα λίτρα είναι?
Τι θα βάλεις μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
120 είναι.Κατ'αρχήν θα βάλω πολλά φυτά όταν το βάλω να αρχίσει να στρώνει όπως κερατόφυλλο και egeria densa,ludwigia repens....hydrophila polysperma....leucocephala...egeria densa....ceratophyllum demercum...pistia strtiotes...limnophilla aquatica... μερικά αμαζονιακά φυτά.
Απο ψάρια που θα βάλω μετά το καλοκαίρι θα βάλω 1 ζεύγος ραμιρέζι,ενα ζεύγος απιστο cacatuoides,8 καρδινάλιους και 6 κορυντόρας μαζί με τον αγαπημένο μου πλεκο(που θα αποκτήσω)σαν τον δικό σου.
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις 1 ζευγάρι ραμ και 1 ζευγάρι απιστογραμμα τοτε πολύ απλά μετα απο λίγο καιρό θα σου μείνει μονο το 1 απο τα 2 ζευγαρια, γιατι πολυ απλα θα πλακωθουν στο ξύλο...
Επισης αν ειτε βάλεις ραμ ειτε απιστο ξεχνα τα κορυ... Σε περιοδους αναπαραγωγής θα σου τα χτυπάνε πολυ... Αναθεώρησε λίγο τις σκέψεις σου για την ιχθυοφόρτιση και πες μας τι σου αρέσει πιο πολύ, για να σε βοηθήσουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|