|
|
||||
|
||||
![]()
Kατα την γνωμη μου ποτε δεν βαζεις το νερο της σακκουλας στο ενυδρειο. παντα με αποχη μονο το ψαρι. και αφηνω μετα για κανενα μισαωρο τα φωτα κλειστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
περρισοτερο, μια δυο βδομάδες, αν δεις οτι το ψαρι παει καλά, και δεν εμφανίσει κατι το βάζεις στο ενυδρείο...
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα westie τα αφηνω κανα 2 βδομαδες....
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και μιλάμε για εισαγωγές ψαριών μπορείς κάποιος να περιγράψει την διαδικασία του drip aclimation?
Παράθεση:
Για παράδειγμα σε περίπτωση ασθένειας το ψάρι πρέπει να έχει ελέυθερο χώρο για κολύμπι σταθερές συνθήκες και όλα τα κομφορ που είχε στο κυρίως ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24596 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκεψου ομως να εχεις ενα δισκοενυδρειο χρονια...να εχεις ψαρια και φυτα σε αριστη κατασταση ..ολα να δουλευουν ρολοι..και να παρεις ενα δισκο ακομη....εκει ναι θα κρατουσα το 100αρι μου σαν καραντινα... αυτο δε σημαινει πως το εφαρμοζουν ολοι..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές ψαριών στο ενυδρείο μου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 07-11-07 23:12 |
Μετακόμιση ψαριών σε νέο ενυδρείο | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-03-07 13:41 |
Είαγωγή ψαριών στο ενυδρείο! | ginodim | Reefsafe | 4 | 19-03-07 18:32 |
Συνδυασμός ψαριών κοινωνικού ενυδρείο | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-05-04 21:28 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |