|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μεγαλη αναλυση αν γινετε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή συγχαρητήρια και απο εμένα. (τον ποιο αρχάριο απο όλους)
Τρομερό αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα έρθει αυτή η ώρα να μπορέσω και εγώ να έχω ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Ερώτηση καθαρά αρχάριου: Πόσο κοστήσανε περίπου όλες οι αγορές μέχρι να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα και πόσα δείνεις για συντήρηση το μήνα ; Σίγουρα πολλά, αλλά θα ήθελα αν μπορείς να μου λύσης την απορία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.....
|
||||
|
||||
![]()
Το κλειδι της επιτυχιας φιλε μου για καθε ενυδρειο δεν ειναι αλλο παρα το ασταματητο διαβασμα πριν την καθε κινηση , οι πολλες ωρες ενασχολησης και φυσικα η αγαπη για το χομπι.
Τιμη δε μπορω να σου πω ακριβως γιατι εχουν γινει πολλες αλλαγες απο οταν το πρωτοεφτιαξα αλλα ειναι καμποσουτσικα ![]() Οσο για τη συντηρηση αυτο εξαρταται απο το ποσο συχνα ερχεται ο vasilakis σπιτι για ταισμα-περιποιηση-"θεραπεια"... απο 40 μεχρι 80 ¤ το μηνα μονο για αναλωσιμα το υπολογιζω αν αναλογιστεις οτι καθε φορα ριχνει αυτα απο τις φωτο + 4-5 καινουργιες τροφες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ταΐσματα του μάστορα είναι απίστευτα!!! Μόνο κάποιος που το έχει δει με τα μάτια του μπορεί να καταλάβει!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος fan των guppys | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 16-09-07 16:58 |
gavros reef !! | γαυρος | Reef | 59 | 13-06-05 22:21 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |