|
|
||||
|
||||
![]()
Ancistrus dolichopterus..............
για τσεκαρε και πες μας........... http://www.aqua-fish.net/show.php?h=bushymouthcatfish
|
|||
|
|||
![]()
Ναι gohn1990, αυτό πρέπει να είναι! Απλά το ένα που είναι λίγο μικρότερο δεν έχει εμφανίσει στην ουρά τόσο έντονα την ασπρη λωρίδα... Το άλλο όμως την έχει...
Κοινό plecostomus δεν είναι? Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο? Και τέλος....ισχύει αυτό το 14-16cm??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό της φωτό δεν είναι Ancistrus dolichopterus...Πιθανότατα είναι Ancistrus sp. "Rio Ucayali"...Τώρα για το άλλο σου δεν ξέρω να σου πώ καθώς δεν έχω φωτό του...
|
||||
|
||||
![]()
κωστα αυτον ποσο συχνα τον βρισκουμε ελλαδα και σε τι τιμουλες?
|
||||
|
||||
![]()
Το Pet City στη Τατοίου έχει μπόλικους αυτή τη στιγμή αν θες να πάρεις...Προφανώς και ο φίλος eve_gr2000 από κάποιο pet City θα τους πήρε μιας και γενικά δεν είναι και τόσο κοινά ψάρια για να τα βρεις σε πολλά μέρη ταυτόχρονα...
Από τιμές δεν ξέρω...Πάντως φθηνοί πρέπει να είναι μιας και τους λέει κοινούς Ancistrus...Δεν θα έβαζε την λέξη κοινοί αν τους πούλαγε ακριβά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η φιλη eve
![]() κωστα εχεις στο μυαλο σου πανω κατω ποια ανκιστρους βλεπουμε σχετικα στην ελλαδα?εγω δεν τον εχω δει ποτε αυτον και να σου πω την αληθεια μολις πρωτοειδα το ψαρι σαν υβριδιο sp3 με dolichopterus μου κανε αλλα δεν ξερω καν αν υβριδιζουν απλα μορφολογικα και μονο εκανα αυτη τη σκεψη..
|
|||
|
|||
![]()
Kostas G ευχαριστώ για την απάντηση.
Όντως, μοιάζει περισσότερο με αυτό που λες εσύ. Για να πάρουμε με τη σειρά όμως το θέμα αναγνώρισης, βάζω ακόμη 2 φωτος από αυτό που έβαλα και την πρώτη φορά, το πέτυχα σε καλύτερη φάση τώρα. Απλά για τελική επιβεβαίωση ότι οντως πρόκειται γι΄αυτό, και μετά θα ανεβάσω και από το 2ο αν είναι... Ευχαριστώ πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι αρσενικο οτι και να ναι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
Pleco-αναγνώριση | CHRISTOS222 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 01-06-07 18:37 |
αναγνώριση Pleco | crazyio | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 20-02-07 11:41 |
Pleco | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 25-10-06 04:41 |
Αναγνώριση pleco | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 45 | 01-09-04 02:33 |