|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μ αρεσε παρα πολυ, με το καιρο πιστευω θα το κανεις ακομα καλυτερο.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο φιλε μου! Μπραβο και απο εμενα!!Η αφισα απιστευτη που τη βρηκες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει ταιριαξει παρα πολυ με τις πετρες κυριως στη δεξια πλευρα! Ωραιος!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ειναι φιλαρακι απλα εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο η πετρες να ειναι στιμενες πιο ακαθοριστα και χωρις να αφηνεις κενα μεταξι του δλδ να φενεται ενας υφαλος με πολλες πετρες και πολλες κριψωνες.Τωρα για τα ψαρια δεν μπορω να πω τιποτα και ξερεις γιατι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο και απο εμενα...ωραιο στησιμο σε ολους τους τομεις..τωρα για τις πετρες κτλ ειναι ολα σχετικα..μολις σε επισκεφτει η αλγη πανω στις πετρες ολα θα γινουν πιο ωραια και πιο φυσικα..
![]() το ζητημα που ανεφερε ο Στελιος να το προσεξεις.. ![]() καλη συνεχεια απο μενα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το στησιμο στις πετρες φιλε μου.
Ετσι θα μπορεσεις να δεις πιο ειδος πετρας αρεσει περισσοτερο στα ψαρια σου και ποια μερια προτιμανε περισσοτερο.Και αυτο βεβαια που προτεινε ο chris ειναι σωστο γιατι ετσι θα κολυμπανε σε ολο το μηκος του ενυδρειου σου. |
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω για τα παιδια μου βρε σαν πατερας και εγω για εμενα θα ειναι παντα τα παιδια μου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λίτρα κοινωνικό | violinist | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 06-04-07 14:52 |
Συνδυασμοί ψαριών σε 120 λίτρα | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-11-06 20:52 |
Πρόληψη ασθενειών σε νέο 120 λίτρα | namesis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-12-05 18:30 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |