|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω την καρυδα την αφησα σε κουβα με πολυ ζεστο νερο για δυο μερες. Καθε 3-4 ωρες αλλαζα το νερο και ξανα εβαζα ζεστο γιατι και'γω στην αρχη μου εβγαζε κατι βρωμιες. Αλλα τωρα ειναι ολα οκ το εχω μεσα 3 μηνες σχεδον. Ειναι το σπιτι του πλεκο μου.
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω εαν εχει σχεση παντως και στα ξυλα mopani που βαζουμε στα ενυδρεια ειναι ευρεως γνωστο οτι βγαζει τις πρωτες ημερες κατι ασπρο, σαν μουχλα το οποιο μετα φευγει
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εβαλα εφτα καρυδεσ στο ενυδρειο μου χωρισ κανενα προβλημα ..αφου πηγα και τισ αγορασα ,τουσ ανοιξα προσεχτικα μια τρυπα ,τισ καθαρισα μεσα με ενα μαχαιρι και αφου εμεινε μονο το περιβλημα [ξυλο]τισ εβρασα σε καυτο νερο κανενα εικοσαλεπτο.οι καρυδεσ ειναι μεσα εδω και εικοσι μερεσ χωρισ απολυτωσ κανενα προβλημα..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω ειναι η καρυδα μεσα στο ενυδρειο 12 ωρες μετα την εισαγωγη της.
![]() μολις της εβγαλα ![]() Η μεσα πλευρα ![]() Κοντινη της μεσα πλευρας ![]() Αφου εβγαλα την καρυδα και πηγα να κλεισω το καπακι παρατηρησα αυτο στην επιφανεια !!! Δεν προσεξα αν ηταν ετσι η επιφανεια του νερου πριν τη βγαλω, ή δημιουργηθηκε κατα την εξαγωγη. ![]() ------------------------- Η επιφανεια καθαρισε σε λιγα λεπτα με τη ροη του φιλτρου. Τωρα η καρυδα ειναι σε νερο ενυδρειου σα λεκανη. Περιμενω ιδεες και γνωμες. ![]() Σκεψεις: Απο τη στιγμη που το νερο ειναι αποχλωριωμενο ευνοειται η δημιουργια μυκητων, και μουχλας? Γιατι για ετσι μου φαινεται εμενα. Δεν μοιαζει καθολου με το μυκητα που ειχε βγαλει ενα ξυλο και ηταν σαν γλιτσα. Εφυγε δε μονος του μετα απο λιγο καιρο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 29-05-08 στις 04:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με μυκητα μοιαζει. Υπαρχουν αρκετες εκατονταδες διαφορετικα ειδη ετσι κιαλλιως..
Μπορει ενα χρονο στο ραφι να τον κονομησε καπως, και μολις βρεθηκε σε υγρο περιβαλλον να αναπτυχθηκε. Τα σπορια απο τους μυκητες ειναι απο τα πιο ανθεκτικα πραγματα στη φυση, οποτε μπορει να επιβιωσε και της χλωρινης. Ειναι πολυ πιθανο να κανει τον κυκλο του και να φυγει, αλλα με δεδομενο το κοστος μιας καρυδας, βαλε αλλη... |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Σωτήρης, είναι σαφές από τις φωτογραφίες ότι είναι μύκητας.
Σουτ καλύτερα μην βασανίζεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν σκεφτηκα το κοστος της καρυδας, αλλα το κοστος της εργασιας.
Εκανα αρκετη ωριτσα με κοψιματα τροχισματα, ταιρισμα των δυο κομματιων σε ενα, σιλικονη, αναμονη κλπ. ![]() Εννοειται ομως οτι ουτε αυτο λυπαμαι. Το φυτακι λεω να το κρατησω που εχει πανω της.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετάφραση από Πολωνικό άρθρο "Πιράνχα ελεύθερα σε ποτάμι" | Makis M | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 24-08-06 23:49 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |