|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε μου και καλωσηρθες......καταρχας νομιζω οτι τα ψαρια σου ειναι πολλα για τα λιτρα σου......οποτε κατι πρεπει να κανεις γι'αυτο....υστερα οσον αφορα τα φυτα καποια βοηθουν στη διαμορφωση των παραμετρων του νερου,αλλα περισσοτερο χρησιμοποιουνται για τη δημιουργια ενος περιβαλλοντος φιλικου προς τα ψαρακια μας....τωρα καποια απαιτουν υποστρωμα(γιατι τρεφονται απο τις ριζες) και καποια αλλα οχι(αφηνονται ελευθερα στην επιφανεια ή πιανονται απο ριζες,πετρες κτλ.)....αναλογα με το τι θελεις να κανεις.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ααααα και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω. Επειδή έχω μια τρέλα με τις φυσαλιδες έχω βάλει αρκετες σε δύο σημεία του ενυδρείου, γενικα κανουν καλό, κακό, η τιποτα απο τα δύο. φοβάμαι μηπως στρεσαριστουν τα ζωντανά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε stamp να ξερεις πως εδω μεσα κανεις δεν προκειται να σε κατακρινει για τα λαθη,που οπως ολοι μας,εχεις κανει....ολοι ετσι ξεκινησαμε και μην νομιζεις οτι βρισκεσαι πολυ μακρια απο τα αποτελεσματα που εχεις δει ή θα δεις εδω μεσα...το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη,διαβασμα και λιγο χρημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι ξεκινησαμε ολοι...
Καλο θα ηταν οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω να πηγαινες σε ενα εξωτερικο φιλτρο,το οποιο θα σου ελυνε τα χερια απο πολλες πλευρες. Ριξε λιγο διαβασμα και μη δισταζεις να ρωτησεις οποια απορια εχεις εδω.Υπαρχουν πολλοι εμπειροι που βοηθανε εμας τους αρχαριους... Φοβερη η ριζα που εχεις μεσα!
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω, καινούργιο είναι το φίλτρο.....τσαμπα τα λεφτα. Οσο για το χρήμα, δεν έδωσα και λίγα μέχρι στιγμής
![]() Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φίλτρο? Έψαξα λίγο και πανω κατω όλα κάνουν 100+ Euro, έτσι είναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι? | erling | Αναγνωρίσεις φυτών | 32 | 08-11-07 10:04 |
Είναι ευκολα φυτά..? | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-06-07 19:08 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
Απαραίτητα φάρμακα ;; | georgetzes | Ζωοτόκα | 13 | 28-04-03 00:23 |