|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ενθουσιασμός των "νέων" έχει σαν αποτέλεσμα να βομβαρδίζεται κυριολεκτικά το φόρουμ με ανούσια ποστ.
Οι επισκέπτες αλλά ειδικά οι mod είναι αναγκασμένοι να τα διαβάζουν όλα αυτά και καταντάει βαρετό και κουραστικό. Από την άλλη αυτός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός της συμμετοχής σε κάτι νέο τους οδηγεί να αρχίζπυν να δίνουν και συμβουλές σε διάφορα θέματα χωρίς να έχουν την εμπειρία για κάτι τέτοιο. Για να προστατέψουμε το φόρουμ και τα μέλη του από λάθος συμβουλές,οδηγίες και πληροφορίες αναγκαζόμαστε να κάνουμε υποδείξεις και αν δεν συμμορφώνονται προχωράμε δυστυχώς και παραπέρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
έχει δίκιο ο πάνος...δν είναι μόνο τα σβησμένα ποστ και ο ενθουσιασμός των νέων.. αλλα η συμπεριφορά μερικών.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.εγω πιστευω οτι ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του και να εκφραζεται οπως νιωθει.αλλα με μετρο.και πιστευω οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε μια οικογενεια και δεν θα πρεπει να υπαρχουν παρεξηγησεις. ειμαστε μια ομαδα και σε ολους μας αρεσει το ιδιο χομπι.τωρα αν σβηνονται καποια πραγματα ενταξει μην το παιρνουμε προσωπικα. φιλικα μιλαω παντα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως που ειμαι πολυ καινουργιος και τελειως ασχετος,εμεινα εντυπωσιασμενος απο το ποσο γρηγορα και ολοκληρωμενα μου απαντουσανε...ειναι ολοι πολυ προθυμοι εδω...το ειπα και στον πανο οταν τον γνωρισα και απο κοντα..αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν με πειραξε λιγο και οι απαντησεις καποιον που ηταν αποτομοι στις ερωτησεις μου...λες και ενας πρωταρης δεν εχει δικαιωμα να εχει αποριες...σε αυτα που λεει ο πανος πιστευω οτι,οπως και σε καθε foroum πρεπει να μην υπαρχουν ποστ που να βριζουν...και φυσικα να διαγραφονται..τωρα οσα εχουν εντονη αντιπαραθεση δεν θα πρεπει να διαγραφονται γιατι η αντιπαραθεση ειναι κατι καλο που μπορει να ειναι επικοδομητικη..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
- - - -
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ, όπως και στο παραπάνω post, θα ξαναυπερασπιστώ το forum, όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί κι εγώ έχω αποκομίσει πάρα πολλά από'δω μέσα:
Dr.geo, στο σημείο που λες ότι υπάρχουν απότομες απαντήσεις, θέλω να προσθέσω ότι είναι πολλά πράγματα που συζητιούνται και επαναλαμβάνονται καθημερινά.. Πληροφορίες που υπάρχουν στο tsamisaquarium, ή στα υπομνήματα, κι όμως εξακολουθούν να γίνονται ερωτήσεις κάθε τρεις και λίγο.. Και πάλι, κανείς δεν απαντάει ως ξερόλας.. Απλά δίνει μια βιαστική απάντηση σε κάτι που έχει βαρεθεί να γράφει και να ξαναγράφει.. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, και εκ μέρους μου, γι'αυτό το λόγω απαντάω σε πράγματα που παλιότερα είχα ρωτήσει κι εγώ ο ίδιος.. Κι εγώ και πολλοί άλλοι..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε εστιασει στο θεμα των αρχαριων....απαραιτητο κι αυτο...αλλα τι λετε και για το θεμα των αντιπαραθεσεων?? σε ενυδρειακα και μη θεματα??
γιατι το θεμα ειναι γενικα τα σβησμενα και κλειδωμενα ποστ....αν το σβησιμο εξυπηρετει περισσοτερα απο την παραμονη τους σε ενα thread...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |