|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.εχω παρει επισεις δυο calvus δυο frontoza και ενα synododis.ειναι μωρα ακομα. νομιζετε οτι θα εχω κανενα προβλημα για θεμα επιθετικοτητας;
------------------------- το ξερω αλλα μου ειπαν πως ταιριαζουν απολυτα με tanganyika. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 22-05-08 στις 08:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανως θα σου ειπαν οτι εχουν καταγωγη απο τη συγκεκριμενη λιμνη.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολα τα ειδη μιας λιμνης ταιριαζουν μεταξυ τους.Για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
και δεν ταιριαζουν με τα steatocranus casuarius
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανοτατα τα steatocranus casuarius δεν ταιριαζουν με τα υπολοιπα.Μαλλον με τα πιο αγρια.Με ηπιου χαρακτηρα δεν νομιζω πως θα υπηρχε προβλημα.Γνωμη μου.
|
|
||||
|
||||
![]() στο profile του λεει Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν λαβεις υποψιν σου ποσο μεγαλωνουν τα frontoza,τα 110 ειναι υπερβολικα λιγα
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την στιγμη ειναι πολυ μικρα και το ενυδρειο μου ειναι 110 λιτρα. ομως μεσα σε 3 μηνες θα μπουν σε ενα 300 λιτρα που θα αγορασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι τα 300 λίτρα είναι πολύ λίγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν φτανουν ουτε τα 300 λιτρα για 6 κιχλιδες τι ενυδρειο χρειαζετε να αγορασω? το petshop θεωρει τα 300 λτ ιδανικο για 5 ζευγαρια.επισης ευχαριστω που ασχοληστε μαζι μου, δεν ειμαι μονο junior member αλλα και junior χομπιστας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημερωση για Κιχλιδα | knik | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 01-04-08 11:19 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
Αναποδογυρισμενη Κιχλιδα | GIOSTAF | Malawi | 5 | 16-06-06 09:04 |
προβλημα με κιχλιδα | ksaderfos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 08-10-04 19:28 |