|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγα λαθος θες ωρες για να πεθανεις αβοηθητος
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το ειπες για καλυτερα η για χειροτερα???..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ έκανα λάθος τόσα χρόνια; Μου γκρέμισες τα παιδικά μου όνειρα
![]() ![]() ![]() χαχα τα φίδια είναι τα ποιο παρεξηγημένα στο πλανίτη, ενω δεν ειναι επιθετικά με τους ανθρώπους, επιτίθωνται μόνο για άμυνα ακόμα και αν δεν ξέρουμε ότι τα απειλούμε με την παρουσία μας. Νικολ έχω κάπου λάθος; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι εισαι απολυτως σωστος,γιατι και σκυλια επιτιθενται αλλα δε τα σκοτωνει κανεις(ευτιχως)ενω τα φιδια αμεσως
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και είπες για σκυλιά εμένα το Pitt Bull μου είναι ποιο καλό και γλυκό και απο Κανίς
![]() ![]() ![]() Έχει μόνο ένα μικρό θεματάκι όμως με τα άλλα αρσενικά σκύλια δεν μπόρω να των συνεφέρω απ το σοκ που παθαίνει. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λετε να γεννησουν? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 15-02-08 20:53 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |