|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν τα αφήσω δεν θα φαγοθούν από τα υπόλοιπα?
Για την συνθεση έχω ήδη αρχίσει να κάνω κάτι. Υ.Γ: τα παπαγαλάκια και το κόι ήταν δωρα από την κοπέλα μου οπότε καταλαβαίνετε, ήθελε τον χρόνο της. |
|
|||
|
|||
![]()
το διάβασα αλλά μετά από το πόστ μου. διάβασε πάλι το δικό μου που έχω κάνει edit
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οι γλύφτες δεν κάνουν για τίποτα? Δώσιμο και αυτοί? Τι θα μείνει στο τέλος??? ![]() Επίσης, εάν αφήσω μέσα τα αυγά, δεν θα φαγωθούν από τα υπόλοιπα ψάρια? ------------------------- ? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη djven_om : 21-05-08 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δωστα ολα και ξεκινα απο την αρχη αμα ριξεις μια ματια στις παρουσιασεις ενυδρειων θα δεις φοβερα ενυδρεια φυτεμενα και μη ειτε το πιστευεις ειτε οχι με λιγη βοηθεια απο μας και λιγη καλη θεληση απο σενα θα μπορεις να εχεις ενα κομματι απο τη φυση σπιτι σου μερος του οποιου ειναι και τα ψαρια και οχι ενα γυαλινο κουτι με ψαρια που υποφερουν μεσα και τερατουργηματα θα σε γεμισει αυτο το hobby περισσοτερο αποτι φανταζεσαι αν το κανεις σωστα και νομιζω οτι αν εξηγησεις στο ταιρι σου θα καταλαβει και θα σε βοηθησει με χαρα και αυτη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλάσματα (!) γλυκού νερού (εκτός ψάρια) | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-05-08 11:41 |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-07 16:07 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |