|
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου απάντησες πόσο σου κοστίζει η μηνιαία συντήρηση για τα κατοικίδια σου?
![]() Ειλικρινά το έχω απορία....
|
||||
|
||||
![]()
συνολο κανα 300αρι το μηνα
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά γιατί φανταζόμουν πολύ παραπάνω....
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου NIKOL ! Σου εύχομαι να χαίρεσαι τα ερπετά σου και όλα τα ασυνήθιστα ζωάκια , που έχεις στη κατοχή σου, πάντα με ασφάλεια. Είναι πολύ ωραία αλλά κι επικίνδυνα.
Κι εδώ στα Χανιά υπάρχει ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από εσένα που του αρέσει και διατηρεί σπίτι του, σαν κι εσένα, πολλά φίδια κι άλλα ερπετά καθώς και μαϊμούδες (νομίζω έχει ζευγάρι), Του είχε κάνει αφιέρωμα πέρυσι και η τοπική εφημερίδα με φωτογραφίες, βιογραφικό κ.λ.π Δουλεύει σε πετ σοπ εδώ στα Χανιά και τον λένε Μπάμπη. Τον ξέρεις; |
|
||||
|
||||
![]()
NIKOL μας έχεις γοητεύσει με τα ασυνήθηστα κατοικίδιά σου!!! Εύχομαι όλα να πηγαίνουν πάντα καλά!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |