|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιάζεσε να προτείνεις westie.
Τα ψάρια αυτά θέλουν καλή φίλτρανση και αυτό δεν σημαίνει μεγάλη ροή.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή φυλτρανση δηλαδή είναι 500-600lt/h στα 120{με τέτοια ενυδρεία τέτοια δίνουν συνίθως} για ψάρια μικρομεσσαία που χωράνε σε 120 λιτρα μεικτά.Τώρα αν ένα ψάρι οως τα όσκαρ που θέλουν τουλ. 250-300λιτρα νερό θέλουν και μια πολύ καλή φυλτρανση αφού δεν θα παράγουν τόσο μικρά σ.... οσα παράγουν πχ τα γκουράμι.Φαντάσου με τοσα πολλά και μεγάλα ψάρια που έχει ο φίλος μας τι φίλτρο χρειάζεται.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχεις καταλαβει τη διαφορα μεταξυ ταχυτητα ροης και χωρος υλικων φιλτρανσης, επισης γιατι το θεωρεις δεδομενο οτι τα οσκαρ που εχει ειναι φουλ μεγεθος? Μπορει να ειναι μικρα ακομα και δεν εχει καμμια σχεση τα αποβλητα ενος μικρου οσκαρ με ενα ενηλικου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα απαντήσω για το φίλτρο και πληντύρια ρούχων γιατί το βρίσκω χαζώ δεν ασχωλούμαι καν, απάντησαν πολύ καλα άλλοι για μένα αν κατάλαβες τι θέλουν να πουν καλώς. Όσο για τα Oscar είναι 8εκ ακόμα. Αν πιστεβείς ότι έχουν περιτόματα όσο 1 γκάμπι τι να πω δεν ξέρω σηκώνο τα χέρια ψηλά!
------------------------- Θεόφιλε η κυχλιδα είναι η Convict και η άλλη είναι η Firemouth. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsis : 20-05-08 στις 14:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μην το πέρνεις έτσι καμία σχέση, δεν μίλισα επιθετικά συγχωρεσέμε αν σου έδωσα τέτοια εντύπωση. απλά σου εξήγησα πως το μέγεθος το οποιο είναι τώρα δεν έχω τέτοια προβλήματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο που θα σου πω με απολυτη σιγουρια (περα απο το οτι ξερεις οτι θες μεγαλυτερο ενυδρειο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος Δισκόφιλος | tsiko | Δίσκοι | 1 | 23-03-07 10:25 |
Νέος ένοικος | drakoulis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 27-11-06 11:25 |
Αρχή νέου ενυδρείου | betty | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 26-01-06 21:47 |
Νέος κάτοικος... | Gandalf72 | Bettas | 6 | 26-08-05 16:04 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |