|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η λεγομενη μπουρου. αυτη που σφυρηζεις κιολλας
. εγω δεν θα την κρατουσα για διακοσμητικο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...ουτε εγω.σημερα πηγε σπιτι της στη θαλασσα....
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ηδη 3 μεγαλες αλλα τις ειχα βρει στο ψαροντουφεκο αδειες τις δυο. την 3 την εβρασα για να την κρατησω και ειπα οτι δεν το ξανακανω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά έπραξες!
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
Σημερα εκανα βουτια στην ''σπηλια με τα χρωματα''.οπως εχω ονομασει το σημειο αυτο ![]() φωτογραφιες 1.εκεινη την ωρα μολις εχει πιασει ενα γαριδακι. 2-3 κλεινει το σωμα της προς τα μεσα με την τροφη. 4-5 ξανανοιγει για αναζητηση νεας τροφης. 6-8 δυο-δυο. 9 Οι ανεμωνες οταν εχει φωτα ειναι ετσι.Ανοιγουν μονο για φαγητο.Με το που θα σβησουν ανοιγουν για ολο το βραδυ. και καπου μια φωτογραφια με ανεμωνη που εχει φαει ΚΑΛΟ γευμα οι οργανισμοι που εχουν αποκισει ολο το βραχο.κοραλια,βρυοζωα.σφουγγαρια .Ενα οστρακο απο καλογνωμη εχει γινει πορτοκαλι αποικια.ενα πορτοκαλι και ενα κιτρινο σφουγγαρι,γαλαζιο,κοκκινο,κιτρινο,ροζ,μωβ κοραλια Ητελευταια φωτογραφια ειναι οικογενειακη (ο μικρος κεφαλος εχει γινει διπλος) |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, πολύ το χαίρομαι το ενυδρείο σου!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Γιαννη
το στοιχημα ειναι να "πιασουν" οι οργανισμοι για να αρχισει να αποκταει και λιγο χρωμα το ενυδρειο,περα της φυσικης φιλτρανσης.το μελλον θα δειξει... |
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι ότι τώρα το καλοκαίρι θα περάσεις τα πιο δύσκολα.
Αν κρατήσει το σύστημά σου, μετά όλα θα πάνε σίγουρα καλά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Βοηθεια! Ψαχνω πηγες για εξοπλισμο. | vlu | Λοιπός εξοπλισμός | 26 | 01-03-03 17:21 |