|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ theofilos!
Το ενυδρείο παραγγέλθηκε μαζί με πολλά άλλα πράγματα(sump,holding tank,βάση,υπερχείληση)και επομένως δεν ξέρω πόσο θα πήγαινε μόνο του...Δεν έχω αναλυτικά πόσο κόστισε το καθένα αλλά όλα μαζί και οπότε δεν σε βολεύει... Σε ευχαριστώ πολύ tasinio ![]() Ε, αν είναι έτσι μην σου χαλάσω το χατήρι,το γέμισμα ξεκινά!!! ![]() Και τώρα το γέμισμα... ![]() Το ενυδρείο για να αρχίσω να το λειτουργώ για πρώτη φορά,το έπλυνα 5 ή περισσότερες φορές(γέμισμα και άδειασμα... ![]() ![]() Γεμίζωντας την δεξαμενή για πρώτη φορά,πλυμμήρισα λιγάκι... ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικά,οι φωτό δεν έλλειψαν από το γέμισμα του ενυδρείου αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πάρα πολλές γιατί μου τέλειωσαν οι μπαταρίες και επίσης έτρεχα συνέχεια για να φτιάχνω τις διαρροές και να μαζεύω τα νερά... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 19-05-08 στις 18:10 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |