|
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι ο Strahos να παθει πλακα?!!
Πανεμορφα τα ζωα σου!Ειδικα τους σκορπιους τους λατρεψα!Απο οσο ειχε τυχει να διαβασω για σκορπιους ειναι ζωα με μικρες απαιτησεις κ λιγη συντηρηση(στο σαητ του rainforest ειχα διαβασει)...Ισως οταν παω φοιτητης καβαλα που δεν θα ναι κ η μανα μου που τα σιχαινεται,να ασχοληθω και με σκορπιους!
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα?
|
||||
|
||||
![]()
και οι σκορπιοι και οι ταραντουλες και οι σκολοπενδρες ειναι ζωα που απαιτουνε μικρη και οχι σε συνεχη βαση συντηρηση,ειναι πολυ ευκολα ζωα,λιγακι μονο η υγρασια θελει ρυθμιση κ ολα ειναι οκ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |