|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως η περιπτωση να παραταισα ειναι ισως η πιο πιθανη. Αλλα κ ετσι να ειναι αν παραταισα με ληγμενες τροφες τοτε ειναι ακομα χειροτερα. Οσο για τα ληγμενα και σε συγκριση με μας, αν φας ληγμενο ψαρι θα κανουμε καιρο να σε ακουσουμε. Υπαρχουν τροφες που αν ληξουν απλα δεν τρωγονται. Ακομα κ βαση συγκρισης, ισχυει για μας..αρα ισχυει κ για τα ψαρια.
Αυτη την στιγμη τον εχω εκτος ενυδρειου. Τα σημαδια εχουν αρχισει να φευγουν. Παιρνουν ξανα το φυσιολογικο χρωμα. Στο ενυδρειο εχω ενα ορθιο κομματι ξυλο, ενα λαστιχενιο κοραλι κ μια πετρα που θα μπορουσαν να τον τραυματισουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που ημουν παντως φοιτητης στην κρητη και ετρωγα σαπιες γυροπιτες μια χαρα ειμαι ακομα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να δεις απο τα μεθυσια που εκανα στην γοργονα(ρεμπεταδικο στο Ηρακλειο)!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με πρησμένη κοιλιά του γκάπι | pepe72 | Ζωοτόκα | 10 | 12-07-07 22:22 |
πρησμένη κοιλιά σε θηλυκιά γκάπι??? Ασθένεια? | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 11-07-06 10:38 |
πρησμένη κοιλιά (μάλλον όχι παράσιτα) | apten | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-03-06 15:12 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Πρησμένη κοιλιά | ΙΧΘΥΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 05-04-04 00:47 |