|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έβγαλα το ψάρι και το γύρισα στο παλιό ενυδρείο, αν και έδειχνε αρκετά ικανοποιημένο. Το στρώσιμο έγινε με μπόλιασμα από το άλλο ενυδρείο που έχω και τρέχει. Θα κάνω τα test για No2 και Νο3, αλλά η απορία μου είναι εφόσον στο άλλο ενυδρείο δεν έχω ΝΟ2 και Νο3, ούτε αμμωνία. Το καθαρό νερό που μπαίνει από τη βρύση δεν έχει ουτε ΝΗ ούτε ΝΟ2, ούτε Νο3. Σωστά? πως θα δημιουργηθεί στο ενυδρείο αμμωνιά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάνεις τις απαραίτητες μετρήσεις και αν αυτές είναι ΟΚ τότε μπορείς να ξεκινήσεις να βάλεις ψάρια. Η αμμωνία δημιουργείται απο τα περιττώματα των ψαριών και απο μη-φαγωμένη τροφή η οποία έχει μείνει κάποιο διάστημα μέσα στο ενυδρείο. Το νερό της βρύσης δεν έχει αμμωνία και άλλα νιτρώδη. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστώ. Περιμένω μπας και κανένας θέλει να μου δωρίσει κανένα ψαράκι και θα πάω αυριο να αγοράσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως θα το κανα ταγκανικα...πολυτιμα τα λιτρα σου!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
rita, η επιλογή έγινε σύμφωνα και με την εμπειρία που έχω. τα malawi είναι πιο εύκολα και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου.
ανεβάζω και τις πρώτες εικόνες, αν και από κοντά είναι διαφορετικό. Καταρχας δεν είναι μπλε, αλλά λευκό. Εν πάσει περιπτώση περιμένω σχόλια. |
|
||||
|
||||
![]()
α...από ψάρια κατέληξα 5x labidochromis yellow
4x cynotilapia afra 4 x aulonacara καλά είναι? ------------------------- και από το πλάι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 20-05-08 στις 07:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μεν mbuna είναι φυτοφάγα, ενώ η aulonocara είναι παμφάγο. Αντί για aulonocara θα μπορούσες να βάλεις Pseudotropheus acei ( http://www.bigskycichlids.com/Pacei.htm ) ή/και melanochromis maingano ( http://www.bigskycichlids.com/Mel_cyaneorhabdos.htm ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για κιχλίδες... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 5 | 27-01-08 11:14 |
Aλάτι για Κιχλίδες | angel1984 | Malawi | 3 | 29-10-06 11:24 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |
Συμβουλή για κιχλίδες | Liolios | Malawi | 6 | 07-02-06 00:32 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |