|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ολα σπιτι μου βεβαι,,Τα δαγκωματα δεν με ενοχλουνε καθολου,ισα ισα ειναι πολυ καλο,οταν ενα ζωο ειναι επιθετικο και δαγκωνει αυτο σημαινει(στα ερπετα)πως ειναι υγειες,με τον κροταλια μονο προσεχω,εκει εχω αλλους τροπους χειρισμου του,την ταινια οχι δεν την εχω δει
------------------------- ο βοας φιλε μου ειναι σε ενα ενυδριο που του εφτιαξα με μηκος και βαθος 3 μετρα και υψος 1,5 μετρο,αλλα ειπα πως ειναι απο τους μικρους σχετικα σφηκτηρες,τα ζωα που θα μου ερθουνε απο αυριο κ μεσα στην εβδομαδα φτανουνε ακομα μεγαλυτερο μεγεθος,εκτος απο τα δηλητηριωδη που τα πιο πολλα φιδια απο αυτα ειναι μικρα σχετικα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOL : 18-05-08 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αναμεσα στους αλλους χαρακτηρες...ειναι το παιδι της πρωταγωνιστριας....γνωστης των φιδιων....λατρεια του τα δηλητηριωδη....διατηρει πολλα και μαθαινει οσα μπορει γιαυτα.....τα χειριζεται με προσοχη...παραυτα δεχεται κατα καιρους διαφορα δαγκωματα (εδω μου θυμισε εσενα) και απο ιοβολα....προσεχει αλλα.......................................
ειναι πραγματικη ιστορια!! εσενα ειδικα θα σου αρεσει.....σορυ που παρεκλινα το ποστ...παμε πισω στα ζωακια σου....
|
||||
|
||||
![]()
προσοχη φυσικα και θελει,ξερω αρκετα ατομα που εχουνε δηλητηριωδη φιδια και μαλιστα δεχτηκαν δαγκωνιες αλλα το εσωσαν και τωρα ειναι ακομα πιο πορωμενοι με αυτα οπως και εγω αλλωστε χεχε,
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο ΟΛΑ το πιο νορμάλ μου φένεται ο παπαγαλος ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι και στα ψαρια θηρευτες διαλεγω πιο πολυ χαχαχα,δημοσιευσα σε αλλο φορουμ τα γατοψαρα μου και τα πιρανχας μου
|
|||
|
|||
![]()
το καθε ζωακι εχει την ομορφια του, παμε για καφε στην νικολ...αμα βαστα κανεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά που είχα φάει για βράδι.
Σε πια περιοχή είπαμε ότι είναι όλα αυτά; Να ξέρουμε που πηγαίνουμε και που όχι ![]() Φιλικά |
|
||||
|
||||
![]()
μενω στην Αθηνα στους αμπελοκηπους χαχα
|
||||
|
||||
![]()
Σε περιπτωση που σε δαγκωσει καποιο με δηλητηριο εχεις σπιτι σου και αντιδοτα ?
Γιατι φανταζομαι δεν θα ειναι και απιθανο να συμβει κατι τετοιο..... |
|
||||
|
||||
![]()
Jesus!I am very exciting with my beautiful and peacefull animals!
Thanks. Τα αντιπαθώ τα φίδια ολα,ολα,ολα.Sorry,but i'm afraid this monsters. ------------------------- εκτος βέβαια απο αυτό!!!Της πρωτης φοτο
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 19-05-08 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Nikol είναι πανέμορφα και φαίνονται και χαρούμενα,
φτου φτου φτου, Να σε ρωτήσω, την πρώτη τη σαύρα (είναι πανέρμορφη με τη ροζ τη χοντρη την κοιλίτσα και τα μικρα τα πατουσάκια) υπάρχει περίτπωση να τη βαρέθηκες???? ![]() Αν όχι από ποιό μαγαζί την αγόρασες? Γενικά δώσε κάποια πληροφορία για μαγαζιά που ασχολούνται και φέρνουν ερπετά παραπάνω απο ιγκουάνα στην Αθήνα. Φιλιά και μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια φιδακια.....
στο μελλον θα εγορασω κι εγω! (βεβαια οταν παω να σπουδασω.....) βεβαια δεν ξερω τον βαθμο επικυνδινοτητας που μπορεια να εχει ενα φιδι ανεξαρτητος ρατσας...... (βεβαια θα προτημουσα κροκοδιλακια....ειχα δει σε μαγαζι με ψαρια στην Αθηνα....τελειοι!) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Αρχάριος αλλα και ερωτεθμενος με τα bettas!!! | kefallinos | Bettas | 32 | 05-07-06 15:29 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |