|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα ποιο ρεαλιστικά σχέδια που έχω δει...
![]() Τώρα ποιός ο λόγος να φτιάχνεις σπηλιές που δε θα χρησιμοποιήσουν ποτέ οι γαρίδες για κρυψώνα, απ'τη στιγμή που μπορείς να αγοράσεις ενήλικες γαρίδες αμάνο και τελείωσε το θέμα!? Απ'την άλλη λες πως θέλεις φυτά χαμηλών απαιτήσεων και ρωτάς ποιος θα ρίχνει τα λιπάσματα, ποια λιπάσματα? Και τι απάντηση περιμένεις να πάρεις απ'τη στιγμή που υπάρχει ολόκληρη κατηγορία με ολόκληρες λίστες και ότι άλλο χρειάζεται κανείς για να φυτέψει ενα ενυδρείο με φυτά χαμηλών απαιτήσεων... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλύτερα θα ήταν να μην βάλεις... Όσο πιο λίγα είδη έχει ένα ενυδρείο τόσο το καλύτερο. Με βάση αυτό το site www.petshrimp.com μπορείς να ανγνωρίσεις το είδος των γαριδών που είδες? |
|
||||
|
||||
![]()
Το στήσιμο θα το αρχίσω μετά τις εξετάσεις γιατί αν αρχίσω τώρα και θα γράψω σ**** αλλά θα κάνω σ**** το ενυδρείο.Οπότε γκαπάκια δεν βάζω.Τα ήθελα για να πετύχω σύγουρα αναπαραγωγή αλλά δεν μου χρειάζονται.Λάμπες ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε σε καρφουρινό ενυδρείο;Χωρίς πατέντες.Τι λάμπα να βάλω πόσα volt και ποσο θα κοστίσει;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |
Αλλαγή υποστρώματος | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-10-05 20:15 |
Αλλαγή ονόματος | Gandalf72 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 25-03-05 02:07 |
Αλλαγή υλικού | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 04-02-05 22:31 |