|
|
||||
|
||||
![]()
να και ο πειρατης. Με την ευκαιρία το χαλίκι φαίνεται καλό σε μέγεθος;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το χαλικακι σου παντως δειχνει αρκετα χοντροκοκκο(εκτος και αν φταιει η φωτο),και σαφως αυτο μπορει να ειναι σοβαρο για να χασουν τα μουστακια τους.... χασανε τα ματακια τους,μη χασουν και τα μουστακια τους......θα ηταν κριμα. και παλι να πω οτι λυπηθηκα πολυ,γιατι και εγω δηλωνω φανατικος ζωοφιλος.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε συμβουλεύω να τα κρατήσεις γιατί αν τα γυρισεις πίσω προφανώς θα πεθάνουν αφού θα βρίσκονται μαζι με πολλά σε μικρά ενυδρεία το τάισμα θα είναι μικρότερο και θα πεθάνουν απο καμμία ασθένεια.Απλώς να τα προσέχεις περισσότερο απο τ'άλλα και τα αλλάξεις και το χαλικι σε πολύ ψιλό ή να βάλεις άμμο.
|
||||
|
||||
![]()
έχω ένα "πειρατικό" cory εδώ και 3 μήνες και είναι ygyestato.i πληγή έχει κλείσει εδώ και καιρό και το ψαράκι είναι σε άψογη κατάσταση και τρώει και κανονικά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγουλάκια cory | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 15-03-07 10:26 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |
θανατοι cory sterbai | Giwrgos23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 04-04-06 22:30 |