|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το προβλημα που ειναι;
νομιζω οτι μερικες φορες ειμαστε υπερβολικοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ απλα επειδη εγω προσωπικα δεν ξερω τι μπορουν να προκαλεσουν.....τα αφαιρω...οσο αυτο ειναι εφικτο φυσικα.....
|
|||
|
|||
![]()
ψαρια στο συγκεκριμενο ενυδρειο δεν 8α μπουν, οποτε οταν παρω φυτα για το μεγαλο 8α τα κα8αρισω καλα...κατα τα αλλα αμα δε προκειται να βγει τη νυχτα απ το ενυδρειο να με φαει στον υπνο μου, το φιλοξενω ευχαριστως!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι πλανάρια. Δεν γίνονται μεγαλύτερα από 1- 1,5 εκ. κι έχουν πολύ λεπτό σώμα!
Αυτό μοιάζει με γυμνοσάλιαγκα!!! Τα πλανάρια σπάνια δημιουργούν πρόβλημα και γίνονται μεζεδάκι για τα ψάρια!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
ti lete?
http://www.youtube.com/watch?v=YnCshgWf_Ig ------------------------- ειναι πλεον ΠΟΛΛΕΣ δεκαδες, πως τα ξεφορτωνομαι? κανα φαρμακακι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HoG : 18-05-08 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου θυμισε το βιντεο ταινια επιστημονικης φαντασιας!!Αυτα πως δημιουργουνται αληθεια??και πως εξοντονωνται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως δημιουργειται? οπως ολα τα ζωα πολλαπλασιαζεται. ![]() Και οταν ειναι καταλληλες οι συνθηκες επιζουν. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Τι είναι αυτό; | G.K. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 38 | 01-06-07 07:37 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |