|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς, αλλά τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά εφόσον φαίνονται τα σωθικά της.
Η πρώτη λύση και δυναμική είναι να την απομακρύνεις άμεσα από το ενυδρείο, μην τυχόν και σου γεμίσει τοξικά, ενώ μια πιο ψύχραιμη λύση είναι να την αφήσεις ακόμα αλλά να την παρατηρείς συνεχώς και αν αρχίσει να «διαλύεται» την βγάζεις με απόχη. Η ανεμώνη όμως δεν γίνεται από την μια στιγμή έτσι. Το ότι δεν κόλλαγε (στην άμμο δεν μπορεί) είναι ένα σημάδι, όπως και η αδυναμία της να «πιάσει» κάποια τροφή. Αν έχεις κάποιο μικρό ενυδρείο με ένα θερμοστάτη και μια αεραντλία, μπορεί να την βάλεις και εκεί….
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς δεν έχω 2 ενυδρείο θα την προσέχω αν και είναι έτσι από χθες βασικά τι θερμοκρασία θέλει για να ζήσει και πόσες ώρες φως??? μπας και αλλάξω λίγο το περιβάλλον και ωφεληθεί
σε ευχαριστώ πολύ ------------------------- οπότε καταλαβαίνω ότι δεν ήταν και στα καλύτερα της από την αρχή πλήρωσα και 50Ελογική τιμή ή όχι ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 14-05-08 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Mέτρια τιμή....
Στην θέση σου θα την κράταγα και θα ξύπναγα το βράδυ (δεν είναι και πολύ τραβηγμένο) να δω πως παει. Οι ανεμώνες γενικά θέλουν έμπειρους χομπίστες. Χρειάζονται σχετικά δυνατό φως και μέτρια ροή. Και βέβαια όπως όλα τα ασπονδυλα τέλειες παραμέτρους νερού. Θερμοκρασία 26-28.
|
||||
|
||||
![]()
ok θα ακολουθησω οσα μου λες αυριο θα πω τα νεα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 14-05-08 στις 22:31 Αιτία: λαθος |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα πραγματα δεν πάνε καλά και πεθάνει, χρειάζεσαι καλή αλλαγή νερού και μπόλικο άνθρακα στο χημικό σου φίλτρο.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καλό βράδυ.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον accnt ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ανεμώνη σου.
Ξερνάει κιόλας έχεις προσέξει. Την τάισες καθόλου από τότε που την πήρες; Πάντως στη φάση που είναι τώρα δε θέλει να έρχεται άμεσα σε στο φως. Αν μπορείς κάνε της σκιά με τίποτα βραχάκια κι όχι απευθείας κυκλοφορία. |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο ετεροχρονισμενη η εμπειρια μου....
Δυο φορες ειχε ερθει σε αυτη την κατασταση η ανεμωνη μου , δηλαδη να της εχουν βγει εξω τα σωθηκα σε εντελως ανυποπτη στιγμη και ενω το ενυδρειο ηταν καλα στρωμενο και οι συνθηκες ηταν ιδανικες για αυτην. Η ιστορια αυτη τραβηξε για 5-6 ωρες (εχοντας με stand by ![]() Ελπιζω να σου πανε ολα καλα... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληγωμενη Ανεμωνη | glazar | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 23-03-08 18:55 |
πεθαινει...!!! | μελινακι | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-02-08 22:36 |
HELP !!! Η Ανεμωνη μου μαλλον πεθαινει... | thanpapa | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 01-04-07 00:16 |
Sos Γαριδα πεθαινει!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 25-06-06 11:26 |