|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα εισαι και απο τους λιγους
![]() Ειναι ωραιο να ασχολεισαι με ενα ειδος καποιες στιγμες γαι να το μαθαινεις πολυ καλα, ριχνοντας ολο το βαρος σε αυτο χωρις να μοιραζεις το χρονο σου και σε αλλα ειδη. Εκτος των πιο ευκολων αναπαραγωγων ![]() Οι επισκεπτες φυσικα θα σου λενε "καλα που εινα τα ψαρια?" αλλα ετσι ειναι τα πραγματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι αλλες αναπαραγωγες ελεος ![]() ------------------------- Πηρα το χαλικι που ελειπε και πλεον ειμαι ετοιμος να ξεκινησω το aquascaping ( προς το παρον μονο με ριζες και πετρες). Το θεμα ειναι οτι στρωνω το ενυδρειο με αμμωνια. Αν βουτηξω τελειως τα χερια μου μεσα για να το διαμορφωσω εχω κανα κινδυνο απο την αμμωνια ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theofilos : 13-05-08 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 03-01-08 18:55 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |
νεο ενυδρειο | petros | Bettas | 1 | 27-04-06 12:14 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |