|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θελω να σε μαλώσω,(γιατί όλοι μα όλοι μας κάποτε πιαστίκαμε κορόιδα κάποια στιγμη ) θα έπρεπε με την πληροφόρηση που υπάρχει σήμερα ,είτε απο χομπίστες ε'ιτε με το διαδικτυο να διάβαζες πρώτα 5-6 πράγματα για αυτά που θέλεις να κάνεις και μετά να αγόραζες αυτά που θέλεις ,τα μαγαζιά πουλάνε ζωντανά και άψυχα πράγματα στο χέρι μας με σωστή πληροφόρηση είναι να παίρνουμε τα σωστά και τα καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ''Κάλιο αργά παρά ποτέ'',πρίν κάνεις οτιδήποτε φίλε μας bubble, ψάξε εδω ενημερώσου καλά, και οτι θέλεις, ρώτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε bubble, αυτό που κάνω εγώ όταν ψωνίζω καινούργια ψάρια, για να μην έχω απρόοπτα είτε από δική μου άγνοια είτε από τις άσχετες συμβουλές ορίσμένων πετσοπάδων, είναι να κάνω διπλή βόλτα στο μαγαζί. Την πρώτη φορά βλέπω τι με ενδιαφέρει, γυρνάω στο σπίτι, διάβάζω, ενηνερώνομαι, ρωτάω και στην επόμενη επίσκεψη μου αγοράζω.
Γιατί είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις ψάρια στο ενυδρείο σου σε αυτήν την κατάσταση και σίγουρα και εσύ στεναχωρέθηκες πολύ. Φιλικά...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια αυτά που βλέπω στην φωτό είναι αρκετά καλύτερα από το άλλο το ετοιμοθάνατο, βέβαια έχουν σοβαρά προβλήματα και αυτά, όσον αφορά τον σχηματισμό τους που λεει ο Νίκος (Pritanis) θα συμφωνήσω, θα πω όμως οτι έχουν ελπίδες αν εσύ έχεις την διάθεση και τον χρόνο να τους παρέχεις τέλειες συνθήκες και να τους φέρεις σιγά σιγά στις ιδανικές γι' αυτά τα είδη παραμέτρους νερού που αμφιβάλω τα μάλλα οτι βρίσκονται τώρα.
Ξαναρωτάω σε πόσα λίτρα είναι αυτά τα ψάρια?
|
|||
|
|||
![]()
thnx G.A.B's.
Ειναι σε 120 λιτρα.Το εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ σε αυτο το θεμα. ![]() και οι συνθηκες νερου ειναι p.h->6.8~7,2 kh->6~7 Gh-> >7 Φωτισμός 10 ώρες και αλλαγές καθε Κυριακή 1/3 απο νερό Α/Ο. +ενα επιπλέον φίλτρο για 80 λιτρα. Τροφή beafheart και Tropical D-ALLIO (φυλαράκια με σκόρδο) αυτα. Δε ξερω τι θα προκυψει στην πορεια..
|
||||
|
||||
![]()
με αυτους τους συγκεκριμενους δισκους...πιθανοτατα μονο προβληματα.....
για μενα προσωπικα ετσι που τους ειδα(και μακαρι να βγω ψευτης),εχουν ημερομηνια ληξης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε αυτά τα λίτρα....
¶ρχισε σιγά σιγά να κατεβάζεις το ΡΗ ακόμη ποιο κάτω και το GH επίσης. Προσοχή όμως σιγά - σιγά.
|
|||
|
|||
![]()
Πως θα καταφερω να τα μειωσω κ αλλο ?
με περισσοτερη όσμοση ? Τώρα ειναι σχεδον μισο βρυσης μισο όσμωσης. Με Co2 επισης γινεται αυτό?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα στο νερό ? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-02-08 18:20 |
προβλημα στο σαητ? | jimfytakis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 07-02-08 19:50 |
Κηλιδες σε εδρικο πτερυγιο | Μικρος | Malawi | 2 | 01-02-08 15:08 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |