|
||||
|
||||
![]()
Με τιν λιγοστή μου πείρα και μέχρι να απαντήσουν οι μαιτρ θα σου πω οτι εφόσον έκλεισε μην ανησυχείς, αύριο θα ανοίξει κανονικά.
Από την άλλη δεν ξέρω αν με γελάνε οι φωτογραφίες σου αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν έχεις ρυθμίσει τις ροές σου σωστά, βλέπω κύανο? Επίσης αντιφώς έχεις βάλει??? Πως είσαι από ΡΟΡ4 και ΝΟ3? Ακόμη στην θέση σου είχα προσθέσει μεγαλύτερη ποσότητα άνθρακα όταν είχα βάλει την 1η μου ανεμώνη μέσα (η οποία έχει γίνει 4 τώρα) για τον φόβο του χημικού πολέμου που μπορεί αυτή να εξαπολύσει.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
ερώτηση σχετικα με co2 | Marilyn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-09-07 01:04 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |