|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστές όλες οι παρατηρίσεις του delta66, εγώ πάντως απορώ γιατί κουράζεστε με γυάλινα καπάκια και ιστορίες, εγώ για προστασία ωστε να μη πηδήξει ο τρελός έξω βάζω ένα κομμάτι τούλι που καλύπτει περιμετρικά όλο το κενό και περνάει πάνω απο τη λάμπα ωστε να μην υπάρχει έστω και αυτή η μικρή ασήμαντη σκίαση που θα είχε αν περνούσε το τούλι απο κάτω! Το έχω εφαρμόσει μήνες τώρα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ήταν ιδέα της mother
![]() ![]() ΥΓ: Τώρα αν δεν έχετε τούλι, όλο και καμια βάφτιση θα γίνει στη γειτονιά σας... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ | petros | Bettas | 3 | 24-05-07 01:02 |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | georgetax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 11-05-07 20:47 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |