|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν πριν βάλεις μέσα τον ΖΑ είχες φτιάξει την αλατότητα ή αν πριν διαλυθεί εντελώς το αλάτι έριξες και τον ΖΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Βιαστηκες λιγακι να βαλεις τον αραγωνιτη φιλε μου.
Για μενα ειναι καλυτερα να βαζεις πρωτα τον βραχο για κουραρισμα σε γυμνο ενυδρειο για να σιφωναρεις οτι βρωμιες αφηνει και αφου τον κουραρεις να ριξεις και την αμμο. Τα βακτηριδια θα μπορουσες να τα ριξεις την στιγμη που εβαλες και τον αραγωνιτη ( το κατα ποσο θα τον ζωντανεψουν ειναι αλλο θεμα) ...
|
|||
|
|||
![]()
To αλατι ειχε διαλυθει τελειως εδω και 2 μερες. Το θεμα μου ειναι αν πρεπει να δουλευει το skimmer και οι κυκλοφορητες ή οχι , για να κατσει η θολουρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το skimmer να δουλεύει κανονικά. Οι κυκλοφορητές δεν είναι απαραίτητοι για τώρα.
ΙΜΟ τσάμπα τα λεφτά για την ζωντανή άμμο.... Έχει "μαλλιάσει" η γλώσσα μου να το λέω... Πως γίνεται να είναι κάτι ζωντανό, όταν είναι αεροστεγώς κλεισμένο και με ημερομηνιά "λήξεως" πάνω από χρόνο και μάλιστα να ζωντανεύει με "σακουλάκι βακτηριδίων"....
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει καποιος να μου πει γιατι σημερα (3 μερα) που εχω ριξει την αμμο δεν λεει να κατσει με τιποτα? Το αλατι διαλυθηκε πρωτα, το αφησα και 2 μερες ετσι και μετα εβαλα την αμμο. Υπαρχει καμια λυση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η αμμος που δεν εχει κατσει ή εριξες τα βακτηριδια και υπαρχει αυτη η θολουρα?
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως τα σακουλάκια δεν είναι βακτηρίδια, αλλά για την θολούρα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Tricky's nano-reef | Tricky | Nano Reef | 52 | 04-06-08 14:16 |
Juwel Trigon 190 | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-02-08 20:35 |
Νέο Ενυδρείο 350 Λίτρων | glazar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 43 | 16-12-07 00:50 |
Λάμπες - Trigon 190 (Malawi) | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-01-07 21:28 |