|
|
||||
|
||||
![]()
Eimai k gw kainourgios sto hobby..auti tin stigmi exw 1 20lt me 1 monomaxo k 2 guppy.Stin arxi kunigouse ligo to mikrotero alla twra zoun armonika
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο να συνεχίσει αυτό που λες!
|
||||
|
||||
![]()
Αργα η γρηγορα ο μονομαχος θα τσαντιστει τοοοσοοο που θα ξεσκισει τις ουρες των γκαπυ σου αφου τα βλεπει ως αντιπαλους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι και εγω νεος στο hobby και εχω ενα μονομαχο(μικρο) καπως ετσι ειναι http://img256.imageshack.us/img256/4894/img5627gu4.jpg τον οποιο τον εχω μαζι με αλλα 12 ψαρια.Ο μαγαζατορας του petshop μου ειπε πως θα παραμεινει ισιχος και να μην ανησηχω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!
![]() δες εδω www.tsamisaquarium.gr αν υπαρχουν τα ψαρια που εχεις για να τα αναγνωρισεις και να διαβασεις για αυτα.... κανε μια παρουσιαση στηνκατηγορια "παρουσιασεις"..εχει μια φορμα για συμπληρωμα... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αααααχχχχ!!!! παει ο μονομαχος...... | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-04-06 10:54 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |